Kislányom pár napja feláll kapaszkodva, de nagyon féltem. Hogyan védekeztek az ellen, hogy ne essen túl nagyokat?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 13:23
1/5 anonim válasza:
ott álltam mellette és elkaptam:)
2/5 anonim válasza:
Természetes, hogy félted, de ne felejtsd el, hogy ha elesik, azzal tanul. Ilyenkor még úgy vannak összerakva a babák, hogy meg se kottyanjon nekik egy egy esés. Távolítsd el a sarkokat, és azokat a tárgyakat, ahol megsérülhet, és segíts neki, de ne korlátozd, és szerintem ne is kapd el mindig, különben nem tanulja meg, hogyan lépkedjen biztonságosan. Ha mindig elkapod, akkor azt tanulja meg, hogy bármit tehet, majd te úgyis elkapod, ha történne valami. És ne aggódj látványosan, mert félni fog az újtól. Csak olyankor avatkozz be, ha tényleg veszélyes, amit csinál, ha koppan a kis buksija, az még nem ez a kategória. Az én fiam egy nap alatt megtanulta, hogy védje a fejét, ha esik, mert néhányszor koppant a szőnyegen, ami meg se kottyant neki, még sírni se sírt, kotort tovább. Jó babázást!
3/5 anonim válasza:
1.vagyok.
persze én sem azt akartam mondani, h seggre esni sem hagytam, csak ha épp az asztalba ütötte volna a fejét,v egyéb veszélyes helyzet adódott volna,akkor elkaptam.
4/5 anonim válasza:
Magadat nyugtasd meg! Lazíts! (fürdő, zene stb) A gyereked ügyes! Majd ő ezt kezeli. Neked csak gyönyörködnöd kell! Abba még senki nem halt bele, hogy felállt :)
Persze, a nagyon éles, hegyes, kemény tárgyakat takarítsd el az útjából!
(nem úgy, mint szegény anyám: ma is emlékszem, egy hegyes, kemény kis fém játék sparheltot tett az ágyamba. Éles lábai voltak. Kidobtam - nem tudtam, mi az, csak nem tetszett, hogy kemény - s mindig visszatették. Azt mondják, nem emlékezhetek, de világosan emlékszem, milyen mérges voltam)
5/5 anonim válasza:
Sehogyse tudod megakadályozni...ennyi! Mi már kórházban is voltunk fejre eséssel,de megúsztuk baj nélkül. Ráadásul úgy történt,hogy pont ott ültem mellette. És ettől nem érzem szaranyának magam,mert elvittem orvoshoz rögtön utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!