Vettem túrót (olyan "rendeset"zsirosat),8és fél hósomnak adhatok belőle? Ha igen hogy?
Nem a túróról volt szó?
Kimért túró. Biztosan finomabb, jobb mint a dobozos.Adhatod nyugodtan. A gyerekeknek több szénhidrátra van szükségük, nekik mindenből jobb a zsírosabb. A tejzsír-tejfehérje már ismert neki, a tégelyes túrót ugyan ezek az anyagok alkotják. Csak az összetétel változott: a kicsi számára kedvezően.
Add csak neki! Jó étvágyat! Biztos fincsi lesz neki!
Az ilyen buta válaszadókra meg nem kell reagálni. Nem azt kérdezted, jól fogalmazol-e? A túróra reagáljon, vagy hallgasson! Ne hagyd, hogy ilyen butaság elvegye a kedved, vagy az idődet! Ahhelyett hogy neki írogatnál, inkább a kicsinek csinálj egy kis túró-malackát :)Vagy túró-hóembert! Többet érsz vele.
(nekem se tetszik a "hós" de ez nem fontos most.)
off
mi meg igenis Kis Szarosnak neveztük a kicsit. Olyan szép volt, hogy a manók el ne rabolják..:) muszáj volt kicsit csúfítani ...
12:07-es:Te mekkora egy bunko vagy.
En is "pofan vernelek" h eltakarodj errol az oldalrol.
Birom az ilyen ket labon jaro helyesirasi szotarakat ezen az oldalon de a mondatot meg nem kepes nagy betukkel kezdeni.Ha-ha-ha.
Kerdezonek:szerintem mar meg probalkozhatsz vele en is olyan 8-9 HOSan fogom bevezetni.
Gyumolccsel biztos nagyon fog neki izleni.
Amugy mi is neha kismajomnak szolitjuk(az apja meg neha szarosnak:).
Udv;
7 HOS kisfiu anyukaja
Amugy en is kulfoldi vagyok.Te hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!