Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vettem túrót (olyan "rendeset"...

Vettem túrót (olyan "rendeset"zsirosat),8és fél hósomnak adhatok belőle? Ha igen hogy?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 11:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én összepürésítettem gyümölccsel (banán,barack). 1 evőkanállal csak.
2010. febr. 16. 12:01
 2/22 anonim ***** válasza:

Házi túrót?

Adj egy kanálkával! Ízesítheted, ha szeretnéd, kis gyümölccsel, lekvárral, tojássárgával - amit evett már, olyasmivel.

(a boltban nincs zsíros túró)

2010. febr. 16. 12:06
 3/22 anonim ***** válasza:
6%

én meg legszivesebben pofán vernélek, amiért úgy nevezed, hogy "8hósom"...mert kb 1.5 másodperccel tart tovább leírni azt, hogy pl. a "8 hónapos kisbabám. "

tudod milyen rondán hangzik így? miért szülted meg ha így beszélsz Róla?

2010. febr. 16. 12:07
 4/22 A kérdező kommentje:
Kimérve vettem egy boltban,de sajnos nem tudom hogy házi e.Azért mondtam hogy zsiros,mert egész más az illata is meg mindene,mint annak a dobozos lightnak amit eddig szoktam venni.
2010. febr. 16. 12:08
 5/22 A kérdező kommentje:
Huh...hát nem vagy semmi,még a szavam is elakadt utolsó válaszoló.Azért irtam igy ,mert észrevettem hogy itt mindenki igy irja,azt hittem ez szokás ezen az oldalon,meghát rövidebb is.Én meg sietek főzni.Tudnék neked szépeket irni,de nem süllyedek le a szintedre...
2010. febr. 16. 12:10
 6/22 anonim ***** válasza:
Jajj ki a sz.rt érdekel az utóbbi szövege! Úgy nevezed a gyereked ahogy akarod. Nem azt írtad,hogy kölköm vagy sz.rosom. Vannak olyanok sajnos akik ilyen pitiáner hülyeségeken fennakadnak. Lépj tovább,hagyd őt hagy tutujgassa a gagyi dumájával a saját gyerekét. Ha-ha én szoktam kismajomnak is hívni a fiam,Te?
2010. febr. 16. 12:16
 7/22 anonim ***** válasza:
51%
12:16-os vagyok! Te meg légy kiakadva azért, mert nem tud helyesen írni! Semmi mondatkezdő nagybetű pl.
2010. febr. 16. 12:18
 8/22 A kérdező kommentje:
Amugy meg nem hiszem hogy akkora szitkozódásnak számit a baba felé hogy ezért már meg se kellett volna szülnöm...De ha egy ilyennel ennyire ki lehet akasztani valakit,esküszöm hogy mostantól teleirom az oldalt HÓS kérdésekkel!:-) Ja,mégvalami,nem vagyok magyar,nem is ott születtem és élek,ugyhogy a többiektől elnézést,nem tudtam hogy ez akkora bűnnek számit,de igazából már értem milyen emberek miatt van a fajtádnak rossz hire az összes környező országban.
2010. febr. 16. 12:19
 9/22 A kérdező kommentje:
Jujj,kismajomnak?Hát ez katsztrófa,mi meg malackának...mostmár tuti megköveznek itt minket egyesek.:-)
2010. febr. 16. 12:21
 10/22 anonim ***** válasza:
Kismajmos vagyok he-he! Csak azt írd már le (kíváncsi vagyok) Mi a hírünk? Amúgy várom az okoskodó pótválaszát a túliskolázott válaszadónak. Már előre röhögök itt egy magamban a monitor elött,mint egy gyogyis.
2010. febr. 16. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!