Milyen pelenkát vegyek ami olcsóbb kategória és nem engedi át a pisit? ( Tescos, dm es . Stb. )
Figyelt kérdés
Rossmannos Babydreamet használok jó puha meg minden de sokszor kijön a pisi. Estére van pampers active baby jó is de drága , csak estére használom .2015. márc. 16. 12:10
11/12 anonim válasza:
Én a Lidl sajátmárkást használtam legtovább, és nagyon bevált.
12/12 anonim válasza:
Hol jön ki a pisi? Mert az sem mindegy. Ha lába között,akkor nagy a pelenka rá.
Én nekem nagyon bevált a Babydream,de a Dada is,Dm-es is,Pampersek is,színes tescos is. A pampers hátránya,hogy nagyon lóg ha pisilt már bele.A libero kicsiként nem vált be,nagyként már jó volt.
De most pl valahogy olyan az alakja,hogy mindből átázik a combnál. A 4-es méret kicsi,kilóg belőle cunija,popóvájata is.Az 5-ös meg nagy combban.
Amiket nem ajánlok:auchan,sima tesco,bella háppy.
A színes tescós a legjobb pisibíró szerintem,de egyébként drága az is,majdnem pampers árú,szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!