Milyen pelenkát vegyek ami olcsóbb kategória és nem engedi át a pisit? ( Tescos, dm es . Stb. )
Figyelt kérdés
Rossmannos Babydreamet használok jó puha meg minden de sokszor kijön a pisi. Estére van pampers active baby jó is de drága , csak estére használom .2015. márc. 16. 12:10
1/12 anonim válasza:
Lányomnak a DM-es saját márkás teljesen bevált, de ez babafüggő. Amúgy a narancssárga Pampers is bevált, és az nem olyan drága.
2/12 anonim válasza:
Én Libero párti voltam mindig,egyszer kipróbálgattam,hogy milyen a Rossmann,DM,Lidl,Mülleres pelus,és nekem a Mülleres jött be,nem volt még soha balesetünk,pedig már 5 hónapja ezt használjuk :) Árban se vészes,és van olyan jó,mint a Libero,de tényleg gyerek függő.
3/12 anonim válasza:
Mi nappalra Dadát, éjszakára Aldis Mylove pelust használunk a fiamnál. Nem volt éjszakai baleset. 9 hónapos.
4/12 anonim válasza:
Az attól függ, hogy éjjel iszik-e a babád!? Ha igen, és sokat...akkor teljesen mindegy hogy milyet veszel minimum egyszer ugyis cserélni kell éjjel! Ha nem iszik/nem eszik éjjel, akkor én a Lidl-s Toujours-t ajánlanám. Mi a zöld Pampers-ről váltottunk arra szintén az ára miatt. Annyira bevált, hogy soha többet más pelust nem veszek!
5/12 anonim válasza:
Elején 1-2-3 pelus libero/pampers volt, aztán 3-4-es már auchan pelus volt. Nálunk bevált, 1-2-es méretben nincs. Minálunk kicsik voltak gyerekek 2200g, 2500g, kellett 1-es is. :D
6/12 anonim válasza:
Nappalra dadát éjszakára bella háppy-t használok a fiamnál és nem volt baleset. Volt hogy éjszakára is dadát kapott és kibírta 7 hós.
8/12 anonim válasza:
Én csak liberot próbáltam még, de a kórházba nálunk Bellát adtak a babákra, és azért a magzatszurkos kakiból is tudnak a babák szép adagokat összehozni, de soha nem volt baleset, szal sztem az is jó lehet.
9/12 anonim válasza:
Nekünk a Dm-es nagyon bejött. Szinte sose volt olyan, hogy kifolyt volna belőle a pisi. Egész éjszakát bírja, pedig a kislányom olyan, mint egy törpe vízmű :)
10/12 anonim válasza:
Pennys, aldis, mindkettő nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!