Van olyan közületek akinek hálózsákban alszik a babája? Mik a tapasztalatok?
2 szer próbáltam benne altatni minden fordulásnál, vagy oldalra dőlésnél csavarodik az egész rajta
de anno itt a gyk-n egy rakás anyuka , sőt szinte az összes válaszoló a hálózsákra szavazott, van aki még 2 évesen is abban altatja
A nagy 6, a kicsi 2 èves, mindd a ketten hálózsákban alszanak.
Nem tudnak így kitakarózik, nem fáznak meg.
Mikor picik voltak nem kellett azon paráznom mi van ha a fejére húzza a takarót, megfullad-e!?
Simán tudtak benne menni 1 éves!
Nekem abban aludt harom eves koraig, sztem ha az elejetol megszokja, nincs baj vele.
Kicsinek angolpolyat hasznaltunk, aztan a halozsakot, mikor mar jart a gyerek, akkor olyat, ami alul kicipzarozhato volt, igy jarkalt is benne.:)
En nyugodt voltam, nem kellett takargatni ejszaka.
Nekem is hálózsákban alszik a 2,5 évesem születésétől, így szokta meg, így sosem ellenkezik, természetes neki.
Neki jó ideje szokása a takaró egészét a fejére gyömöszölni (csoda, hogy kap levegőt), így nem kell aggódnom amiatt, hogy fázni fog.
mi is hálózsákot használtunk. mikor tanult forogni akkor nem szerette, fél éves korától 1 éves koráig lábzsákot használtunk, ez is nagyon praktikus :)
első kép az, lehet, hogy más a neve és azért nincs találat, pedig nagyon sok helyen lehet kapni, én a c&a-ban és a kikben vettem plüss, micimackósat :)
1 éves korától megint halózsákot használtunk mert tél lett, simán szaladt benne :) 2,5 évesen kapott rendes takarót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!