Mitől pöttyös 8 hónapos kisfiam arca?
Sziasztok!
8 hónapos kisfiam arcán piros pöttyök jelentek meg. Olyanok, mint a pattanások és csak az arcán vannak.
Először a Jó éjt! tápszerre tippeltem, le is álltunk vele. Aztán a kiflit gyanúsítottam meg, már azt sem kap, a pöttyök viszont ott vannak.
Egyik legújabb szokása, hogy minden falat kaja után bekapja az öklét, majd fültől-fülig, álltól-homlokig összemaszatolja magát.
Textilpelenkával szoktam megtörölni az arcát (inkább az egész fejét), amit persze nem díjaz, mindig sikít a művelet alatt. Néha nem is sikerül teljesen letakarítanom.
Elképzelhető, hogy a nyál és a kaja kombója okozza ezeket a pöttyöket?
Lehet a nyáltól is, lehet ételtől is, lehet a hidegtől-széltől is. A legbiztosabbat egy orvos tudna mondani. Kisfiamnak is volt, kis száraz is volt körülötte a bőr, a doktornéni írt fel gyógyszertári krémet, 3 nap alatt elmúlt.
Szopizik esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!