Tápszertől lehet pöttyös a baba melkasa?
Szerintem a tusfürdő. Nem írod mennyi idős a babád, de picinek tippelem. Ilyen picinek nem mernék bolti fürdetőt venni, mert nagyon allergizál. Lehet nem a legjobb az állaga, de maradnék a gyógyszertárinál. A sok tejterméket szoptatás alatt hanyagold, nem kell sokáig, csak, amíg megszokja az emésztést. Sztem 5 hónaposan nem kell már úgy vigyázni, hogy mit eszel, mint újszülött korban és az első hónapokban.
A piros pöttyök az arcán valószínűleg tejkiütés, az az anyatejtől van. El fog múlni.
Nem hinném, hogy a Beba ilyet okozna, egyik legjobb tápszer.
Amúgy miért kell a pótlás? Biztos vagy benne, hogy szükség van rá?
Pici mèg igen 6 hetes. Sajnos dèlután ès este nem elèg neki a tejcsi. A kiütèsek az arcàn vagyis piros pöttyök nem az anyatejesek (azt megismerem olyan is van) hanem apró nèmelyik kicsit kidudorodik, olyan mint a melkasàn.
Mennyi idô alatt mûlik el?
Szia! Amit írsz az HA tápszer, vagyis hipoallergén, attól nagyon valószínűtlen, hogy csalánkiütés jönne ki rajta.
Ha allergia, akkor Te is ehettél olyat ami átment az anyatejbe és allergiát okozott a babánál, az új fürdető is lehet, újfajta mosópor is.
Amikor ilyen pici volt a kisfiam rajta is voltak pöttyök, és akkor nekünk a védőnő azt mondta hogy ez nem allergia, nem is a tejtől van, hanem gyakori ilyen kicsi babáknál hogy ilyen a bőrük, majd tisztul és el fog múlni, így is lett.
Azért mutasd meg a védőnőnek vagy a gyerekorvosnak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!