Van még valakinek ekkora nagy babája?
Kisfiam 8,5 hónapos, de már közel 12 kg, hosszú, vaskos, hurkás baba :) Akkora mint egy nagyobb 1 éves. Van még valakinek ilyen méretekkel bíró babója? :)
Mekkora, hányas pelenkát hord? Mekkora ruhákat? Mit tud?
Azért kérdem mert az "átlagos" 8 hós babákhoz nem tudom hasonlítani.
Szia!
Az én kisfiam is nagy a korához képest. 5 hónapos és 9.4 kg és 71 cm. Igaz ő 4300 grammal született, de csak 51 cm volt. Az apaja 2 méter magas és én sem vagyok az a kis növésű, szóval már előre félek, hogy mekkora lesz nagyobb korában. Bár nem tudom hol van rajta az a 9 kiló mert nem kövér. Olyan kis vaskos, de nem kövér.
Kisfiam 9 hónapos, 11,5 kg és 79 cm.
5-ös liberót használ és 80-as ruhákat hord. Fél évesen 10 kg volt. Azt mondták(doki+védőnő), hogy majd lassú lesz a mozgásfejlődése a súlya miatt, de ehhez képest 6 hósan mászni kezdett és 2 hete felállt. Azóta pár lépést tesz kapaszkodva.Senki nem mondta rá, hogy kövér lenne. Ő mondjuk már születésekor se volt átlagos(4,35 kg és 61 cm)
Mivel mi is magasak vagyunk a férjemmel senki nem csodálkozik rajta,hogy ekkora.
SZia! A babám 10 hónapos majdnem 12 kg és 75 cm. 68-80-as ruhákat hord. Kapaszkodva feláll és lépeget a bútorok mellett. Most a fiókokat pakolja ki e ez az újdonság. Ja és be sem áll a szája mama papa apa anya...
Ha gondba vagy a rugival menny a tescoba ott a 80as rugik elég nagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!