Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még valakinek ekkora nagy...

Van még valakinek ekkora nagy babája?

Figyelt kérdés

Kisfiam 8,5 hónapos, de már közel 12 kg, hosszú, vaskos, hurkás baba :) Akkora mint egy nagyobb 1 éves. Van még valakinek ilyen méretekkel bíró babója? :)

Mekkora, hányas pelenkát hord? Mekkora ruhákat? Mit tud?

Azért kérdem mert az "átlagos" 8 hós babákhoz nem tudom hasonlítani.

2010. febr. 15. 20:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem pici a kisfiam,de a barátnőméké fél évesen volt olyan 9 kg. és 76 cm.
2010. febr. 15. 20:16
 2/14 anonim ***** válasza:

Bár nem ez a kérdés, de lányom 20 hós, 10,5 kg, 81 cm, 86-os ruhát hord és 6-os liberot használunk.

9 hósan állt fel, tehát 8 hósan intenzíven mászott, kúszott, forgott, szépen evett.

Ja, és lányom sem kicsi, nem alultáplált, nem vékony, tök normál baba.

Nem is értem, hogy lehetnek ekkora különbségek a babák közt, hogy az egyik 8 hósan 12 kg a másik 20 hósan is csak 11...

2010. febr. 15. 20:23
 3/14 A kérdező kommentje:
:) családban van egy kislány, 2,5 éves múlt... 11,5 kiló! épp csak kicsivel magasabb a fiamnál :) mi most hordunk 76-80 ruhákat és 6-os pelust.
2010. febr. 15. 20:25
 4/14 anonim ***** válasza:

hát 8,5 hónaposan mi is leszünk ennyi, az tuti:(

nem örülök neki...

kislányom 6,5 hónapos 9,5 kiló, 71 centi:S

még 68as rucikat hord, jó hosszú baba, nem annyira vaskos.

2010. febr. 15. 20:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Az első vagyok:az én kisfiam 21 hónapos és 11,5 kg és 81 cm.Ő pedig pici a kortársaihoz képest.
2010. febr. 15. 20:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Mi fél évesen 8,90kg és 72 cm-ek vagyunk, igaz 4,45 kg-al született. Már 74 -es rucikat hordunk, mindenki azt mondja milyen nagyok vagyunk, de lényeg az egészség!
2010. febr. 15. 20:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Persze a lényeg az egészség, inkább legyen nagyobb mint kisebb, de sajnos ennek is megvannak a hátrányai.Mindent sokkal korábban gyorsabban kinő, kevesebb ideig tudja használni, hordani a ruhákat, hintákat, stb. 77 cm, lassan már bodyt és rugit sem kapok rá :( Lassulni fog ez a növekedés, gyarapodás?
2010. febr. 15. 20:32
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát igen, szép nagy baba :)

Az én kislányom kicsit kisebb, de a doktornőnk is mindig elcsodálkozik, hogy már 8-9 hónaposan úgy nézett ki,mint egy 1 éves:)

Most lesz 10 hónapos, 11,5 kiló, 77 cm. 1 hónapja felállt, azóta kapaszkodva jár a bútorok mentén. Már kb. 4 hónapja ül, de ellenben nem kúszott, nem mászott( legalább is eddig nem)

5-ös pelust hord, de kicsit szorítja a combiját:) Enni nagyon szeret, szinte már mindent adtam neki, kivéve tejet, és aprómagvas gyümiket. 4 foga van, a vajas kenyeret imádja és minden pékárut, de a főzit még turmixolni kell neki.

Pápát int, tapsikol, mondja hogy "baba" és megmutatja a képeken, az újságokban, a tükörben:)

8,5 hósan jött ki a felső 2 foga, akkor még ezeket a dolgokat nem tudta. 2 hónap alatt rengeteget fejlődött.

Egyébként nem született nagy súllyal, mert 3 kiló és 48 cm volt.

És ti miket tudtok? Mennyivel született?

2010. febr. 15. 20:40
 9/14 A kérdező kommentje:
3330 al született és 53 cm-el, 38. hétre :) Tehát viszonylag átlagos volt :) 2 fogunk van útban a következő, a kúszással most próbálkozik. De sajnos még nem mászik és hasonlók :( nem tapsol és nem mutat meg semmit, de nagyon huncut. Enni már ő is nagyon sok mindent eszik,mindent amit a korabeliek kaphatnak.
2010. febr. 15. 20:45
 10/14 anonim ***** válasza:

Az én babám jövőhéten lesz 8 hónapos. Nem tudom, hogy mennyi a súlya, de karácsony előtt több, mint 8 kiló. Libero 4-es pelenkát használunk és már kicsi ránk a 74-es ruha.

Nagyon szépen mászik, ül, áll, ha fogom a kezét lépeget, az ágyról szépen le tud mászni.

Kiflit, babapiskótát, kukit még nem kapott. Néha kap csak húsit. Sajtot, túrót most fogjuk majd elkezdeni.

Este és reggel kap csak tápszert.

2010. febr. 15. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!