Nem lehet abból probléma ha "túl gyorsan" fejlődik a baba, igaz?
A fiam 7hós, forog mind a két irányba, kúszik, mászik, feláll kapaszkodva, és így úgy ül, bár azt még nem tud rendesen. kb 4.5 hósan kezdte hasról hátra fordulással.
tudom akadályozni nem lehet, de nem terheli le így magát ugye...bocsi a hülye kérdésért, félig meddig a férjem által fogalmazódott meg bennem.
Ez nekem nem tűnik túl gyorsnak, szerintem teljesen rendben van a babád.
Barátnőm kislánya 5 hónaposan ült, 6 hónaposan felállt, és 7 hónaposan elindult önállóan. Na itt tényleg gyorsnak tűnt a fejlődés, barátnőm meg is ijedt kicsit, de hát lekötözni nem lehet a gyereket. :)
Most 4 éves és semmi baja.
Addig szerintem semmi baj nincs, amíg saját ütemében fejlődik egy baba. Erőltetni semmit sem szabad, de ha maga csinálja, akkor nem fogjuk őket lefogni. :) Úgyhogy szerintem nincs semmi baj a babáddal sem!
Ez nem gyors fejlődés, hanem ez a normális. A legnagyobb lányom 8 hónaposan már önállóan járt. Igaz, ha nagyon "sietett2? akkor még inkább négykézláb jutott el a céljához.
A fiad is hamar megindul majd. Csak arra vigyázzatok, hogy hagyjátok egyedül menni, és ne vezetgessétek. Nem baj, ha elesik, mert azt is meg kell neki tanulni. Ha nem veszed fel rögtön, fel kel majd magától is.
szerintem is normálisan fejlodik.
az én fiam 6 honaposan felállt és 8 honaposan már onálloan ment..én is aggodtam, de azt mondta az orvos, hogy nincs miért, mert magátol kezdte el és nem eroltettuk.sooot. egyébként 5 hetesen hason kinyomta magát, már akkor gyanitottam, hogy gyorsan fog fejlodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!