Lassan 4 hónapos babám, egy hónapja folyamatosan hangosan nyöszörög. Ha hason van, ha háton van? Eleinte nem volt probléma, de most már néha úgy érzem, szétrobban a fejem.
szeretném ezt megszokni, de eddig még nem sikerült.
nem tudom, mi lehet a baj, de szerintem semmi, ő csak ilyen. Inkább nekem kéne ehhez hozzászoknom, nem neki változnia.
De hogyan csináljam, mert alapból is ilyen a természetem, hogy a monoton nyögéseket nem bírom
:(
vannak könyvekben jó tanácsok.
egyik pl az, amikor a babának baja van, először meg kell figyelni a külső tényezőket.
mit csinált előtte a baba, milyen a szoba hőmérséklet, alváshoz készül e, megijeszthette e valami, stb
ha ki van alakítva egy rendszer az életében, amit a babák is igényelnek ám, tehát pl minden egymást követő sorrendben történik (persze rugalmasan) akkor lehet a legjobban ráérezni mikor milyen hanggal, milyen testbeszéd mellett miért sírhat.
ilyen rendszer pl evés, játék(neki az is játék, ha hosszú perceken bámul egy hullámvonalat), alvás
p ha a fejét elfordítja játék közben jelezheti fáradt, ha ezután nyöszörög, akkor már nagyon fáradt, és így mindennel.ű
hallottam a legtöbb anyuka minden sírásnál azt hiszi a baba éhes, és szegénynek csak tömik a száját, pedig nem éhesek óránként.
nekünk nagyon jó kialakult rendszerünk van, erre odafigyeltem mindig is.
A MagneB6 az jó ötlet!!
köze lehet, hogy egész nap bukik, evés után is órákra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!