Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire hatékony a mosódió?...

Mennyire hatékony a mosódió? Mik a tapasztalataitok? Kiszedi a klasszikus "babás" foltokat (gyümi, főzi, kaki)? Színes ruhákhoz is használható?

Figyelt kérdés
Főleg kislányom ruháit szeretném mosni vele, de persze a mieinket is. Sok jót hallottam róla, hogy természetes, stb. Csak nem tudom olyan szép fehérek maradnak-e a ruhák vele, mint a mostanival (arielt használok).
2010. febr. 15. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Már én is feltettem ezt a kérdést, egy másik kategóriában. 4 válaszból 3 azt írta átverés, a 4-ik nek bevált, de állítólag mosás után 1 órát még ázni kell vele a ruháknak. Én nem vettem azóta sem.
2010. febr. 15. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A makacs foltokat nem szedi ki, ahhoz külön folteltávolító kell. A fehér ruhákhoz külön fehérítő ajánlott, mert különben szürkés a végeredmény. Színes babaruhákhoz használom meg a ruhapelusokhoz. Szerintem ugyanolyan hatékonysággal mos, mint pl a Tomi színes ruhákhoz, se nem jobb, se nem rosszabb.

Arra viszont vigyázz, hogy - mivel szerves anyag - ha víz marad a mosógép ajtajánál lévő gumi-redőkben, és belekerül egy darab mosódió, nagyon gyorsan el kezd penészedni. "Hagyományos" mosógélnél ue nem fordult nálunk elő, gondolom, mert az szintetikus, és abban nem volt, ami bomlani tudott volna.

2010. febr. 15. 18:34
 3/3 anonim válasza:

A durva gyümifoltokat a hagyományos mosószer sem veszi ki anélkül, h a foltot előkezelnéd!! még az ariel sem, pedig az a legjobb hagyományos mosószer.

fehér ruhákhoz kell oxigénes fehérítő a mosódió mellé, a foltokat meg azonnal hideg vízben öblíteni, utána jöhet folteltávolító, vanish pl, vagy ha környezetkímélően szeretnéd, marhaepe szappan, vagy ecover folteltávolító, ilyesmik.

nézz meg interneten egy-két tesztet, pl itt:

[link]

2010. júl. 23. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!