Nehéz kisgyerekes anyukaként párt találni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 23:19
21/24 A kérdező kommentje:
16-os!Hol laksz?Én Zala megyében
2015. márc. 12. 13:32
22/24 anonim válasza:
En nem vagyok egyedulallo,de 2eves voltam mikor a szuleim elvaltak.En apuval maradtam.3eves voltam mikor neveloanyam odakoltozott hozzank.Igaz hogy apuval ismertek egymast regota elotte is.Neveloanyam kb 11volt,apam meg 19 mikor megismertek egymast.Apu egy cegnel dolgozott neveloanyam szuleivel.Aztan neveloanyam 21volt mikor osszejottek.Nem volt kerde,kozos kasszan voltak,nem volt hogy apu fizet engem,o meg rezsi reszt es kajat.Bar igaz,hogy apu sokkal jobban keresett.Van egy fiuk is mar.Kozos a kassza most is,ha nekunk kell is segitenek,neveloanyam meg mindig vesz valamit a lanyunknak,unokakent tekint ra.Anyamnak is lett parja mikor en 4eves lettem.Az a ferfi hozott a kapcsolatba egy 1eves fiut,mert az anyja eheztette.Attol kezdve anyam az anyja,nekem ocsem.Mar mostlesz 21eves.Attol a ferfitol lett meg egy fiu kozosen anyunak mikor 6eves lettem.Apjuk meghalt mar jo par eve,anyu lett a gyamja a nevelt tesomnak is.Kb 8es 11evesek lehettek mikor meghalt apjuk?!Nem tudom pontosan.Anyu talalt part utana is,kozos lanyuk is lett.2006ota vannak egyutt,hugom most lesz 7eves.Ott is kozos a kassza,bar igaz hogy anyam hordja a nadragot :-D Apueknal is neveloanyam.De ott meg nem kell annyira agyalni az anyagiakon,na meg egy kozos gyerek van,mi magunkban elunk mar,de mikor szukseg volt segitettek nekunk is.
23/24 anonim válasza:
16. válaszoló vagyok.
Budapesten :)
24/24 A kérdező kommentje:
kár:)
2015. márc. 13. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!