Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált kisgyerekes anyukák,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált kisgyerekes anyukák, hogy sikerült párt találni? Sikerült?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék sikertörténetekre :)
2014. febr. 11. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Ne tessék álmodozni.Nagyon nehéz.Főleg a mai gazdasági helyzetben
2014. febr. 11. 17:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az nincs.

Pici volt (1,5) a fiam mikor a ferjem megcsalt es elhagyott.

Azota voltak kapcsolataim de nem igazan hosszu eletuek.

Volt, hogy a pasi nem tudta elfogadni a fiam es olyan is hogy a fiam "uldozte" el az akkori parom.

Nagyon nehez es ahogy no (6eves) meg rosszabb.

2014. febr. 11. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerekkel (13 éves, és 7 éves ikrek voltak) mentem másodszor férjhez.

Simán találtam párt magamnak. Azóta 8 éve vagyunk együtt (1 év után házasodtunk). A közös fiúnk 5 éves.

Mellesleg a férjemnek nem volt gyereke, jóképű, s 5 évvel fiatalabb nálam.

2014. febr. 11. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nővérem is talált 2 gyerekkel, 35 évesen. A férje akkor volt 29. Neten ismerkedtek meg, végül kiderült, hogy egy cégnél dolgoztak. Nem tudom, mivel sikerült megfognia a 29 éves srácot, de jól megvannak azóta is, kb. 4-5 éve. Közös gyerekük már nem igen lesz, tesóm nem tud teherbe esni, pedig próbálkoznak, de az orvosok sem bíztatnak semmi jóval.
2014. febr. 11. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is sikerult, Azota igaz, hogy a masodik, de a valas utani elso kapcsolatnak nem azert lett vege, mert nem jottunk jol ki. Mind a kettonek voltak gyerekei es elvaltak.
2014. febr. 11. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Egy 7 évessel maradtam egyedül, egy évvel később találkoztam a párommal, azóta van egy közös csemeténk is. A gyerekeimen látja a külvilág, hogy remekül megvagyunk, mert mindkettő nyugodt, kiegyensúlyozott. A nagy nagyon nem volt az előtte.

Mi is neten akadtunk össze.

2014. febr. 11. 19:33
 7/10 A kérdező kommentje:

:) legalább egy kis remény...

köszönöm :)

2014. febr. 11. 23:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Mielőtt még jönnének a botozók, akik elmondanának önző libának, nemrég elhagytak. Csak szeretnék egy kis reményt arra, hogy nem én leszek a "macskás néni" öreg koromra. :)
2014. febr. 11. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Én voltam ilyen kapcsolatban, bár szerettem a gyereket, de nem tudtam elfogadni a helyzetet, a nagy szerelem ellenére sem. Az anyukának van egy hasonló kapcsolata azóta, de ott még gázabb a férfi, mint én voltam az. :(
2014. febr. 17. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:

#4 "Közös gyerekük már nem igen lesz, tesóm nem tud teherbe esni"

Miért kéne újabb gyerek? Kettő nem elég? Ezt nem értem ha már van kettő gyereke a nőnek akkor minek egy harmadik gyereket csinálni? Azért mert ha külön válnak, akkor közös gyerek után gyerektartást fizessen a férfi??

2023. nov. 20. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!