16 hónapos a fiam. Egy édesanyától elszerethetik a nagyszülők a gyereket? Érzettek ilyent, hogy nincs önbizalmatok?
Nekünk nincs nagyi a közelbe de a szomszedom eleg gyakran latogat meg minket,halmozza a gyereket sok jatekkal,ruhaval.Szemely szerint nem szeretem tulsagosan a szomszedomat,de a gyerekem igen.Akarhanyszor atjjön a gyerekemnek fülig er a szaja,es mindenkepp az ölebe akar lenni...
Eleinte rosszul esett,söt most is,de megkell tanulnom hogy a gyermekem nem csak egyedül engem szerethet.
Az edeesanyja en vagyok,senki sem potolhatja,viszont mindennap vele vagyok,unalmas lehetek:)
Hidd el a gyermeked ha nagyobb lesz,majd kifogja tudni fejezni,hogy te vagy az aki a legnagyobb szemely szamara akit különleges szeretettel kezel,de masokat is kedvelhet.Ennek örülj hogy a kicsid nem idegenkedik,nem mogorva a nagyszülökkel szemben.Lassan ahogy a gyermeked nöni fog,jobban felfogod tudni dolgozni hogy masokkal is szivesen elvan.Föleg ha az oviba inditod.Kitartas.A szerepedet senki nem veheti at,de te sem veheted at a nagyszülök szerepet.
Engem a nagymamám nevelt, anyám "odadobott" neki. Lefejte a tejet, és elment otthonról. Nagyim babázott velem. Kisgyereknek is csak a mamámmal volt jó a viszonyom.
Igen, elszeretett, de úgy könnyű volt, hogy alig volt velem az anyám.
Ez régen volt, most a nagymamámhoz ha nem jutok el két hétig belebetegszem, az anyámat hónapok óta nem láttam, és nem is hiányzik.
Az utolsó válaszolóval értek egyet.De milyen "jó"nekünk,mikor baja van a kicsinek,és csak mi vagyunk jók ugye?
Élvezze csak a nagyszüleit,míg élnek.Én is nagyon szerettem őket,korán meghaltak,és nagyon-nagyon hiányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!