Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hónapos a fiam. Egy édesany...

16 hónapos a fiam. Egy édesanyától elszerethetik a nagyszülők a gyereket? Érzettek ilyent, hogy nincs önbizalmatok?

Figyelt kérdés
Nem birtoklási vágyam van,ha nem nem vagyok magabiztos.Itthon vagyok vele imádom,szeretem csak ettől rettegek nem tudom mért!Ő is szeret nagyon mindene vagyok,csak nem vagyok biztos magamba:(
2010. febr. 15. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nincs nagyi a közelbe de a szomszedom eleg gyakran latogat meg minket,halmozza a gyereket sok jatekkal,ruhaval.Szemely szerint nem szeretem tulsagosan a szomszedomat,de a gyerekem igen.Akarhanyszor atjjön a gyerekemnek fülig er a szaja,es mindenkepp az ölebe akar lenni...

Eleinte rosszul esett,söt most is,de megkell tanulnom hogy a gyermekem nem csak egyedül engem szerethet.

Az edeesanyja en vagyok,senki sem potolhatja,viszont mindennap vele vagyok,unalmas lehetek:)

Hidd el a gyermeked ha nagyobb lesz,majd kifogja tudni fejezni,hogy te vagy az aki a legnagyobb szemely szamara akit különleges szeretettel kezel,de masokat is kedvelhet.Ennek örülj hogy a kicsid nem idegenkedik,nem mogorva a nagyszülökkel szemben.Lassan ahogy a gyermeked nöni fog,jobban felfogod tudni dolgozni hogy masokkal is szivesen elvan.Föleg ha az oviba inditod.Kitartas.A szerepedet senki nem veheti at,de te sem veheted at a nagyszülök szerepet.

2010. febr. 15. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Engem a nagymamám nevelt, anyám "odadobott" neki. Lefejte a tejet, és elment otthonról. Nagyim babázott velem. Kisgyereknek is csak a mamámmal volt jó a viszonyom.

Igen, elszeretett, de úgy könnyű volt, hogy alig volt velem az anyám.

Ez régen volt, most a nagymamámhoz ha nem jutok el két hétig belebetegszem, az anyámat hónapok óta nem láttam, és nem is hiányzik.

2010. febr. 15. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Azért a második válaszoló esete szerencsére ritka, nem csoda, hogy a nagymamáját jobban szereti.Normális esetben azért rajonganak a gyerekek a nagyszülőkért, mert ők a szabad, mi meg a kell meg a muszáj, ott többet megtehet. És ez így van rendjén! Nem fogja ettől jobban szeretni őket mint téged! örülj neki, hogy jók a nagyszülők! ha pedig bizonytalan vagy fordulj hozzájuk tanácsért!
2010. febr. 15. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolóval értek egyet.De milyen "jó"nekünk,mikor baja van a kicsinek,és csak mi vagyunk jók ugye?

Élvezze csak a nagyszüleit,míg élnek.Én is nagyon szerettem őket,korán meghaltak,és nagyon-nagyon hiányoznak.

2010. febr. 15. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!