Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik TELE vagytok striákkal...

Akik TELE vagytok striákkal (mell, has, fenék) hogy viselitek? Nem ment el teljesen az önbizalmatok?

Figyelt kérdés
Amikor terhes lettem,a legboldogabb "anyuka" voltam.A hasamot még nagyon nagy nem lett,szinte csak mutogattam.Szép lassan a mellemen és a fenekemen elszaporodtak a striák,és szülés előtt a hasamon is.Egy hónapja szültem.Undoritóan nézek ki,tiszta zebracsik.Még én sem merem magamat nézni a tükörben,elsirom magam és mindig jobban bele betegszem.A férjem előtt már nem tudok bugyiban és meltartóban sem lenni.A másik hogy szoptatok,hozzá kell tennem hogy aranyos kis cicieim voltak,most igaz egy kicsit nagyobbak,de tele vannak csikkal és még lógnak is.Undoritó.Ti hogy tudtok ezen túl jutni?
2010. febr. 5. 10:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia,

én tudtam hogy ilyen a bőröm, anno 18 évesen (most 30 vagyok) kövér voltam, lefogytam, azóta tiszta csík a fenekem, a csípőm, a mellem, de már áttetsző, legalább nem lila. A terhesség alatt halára kenegettem a hasam, tök csíkos lett, most 9 hónapos a babám és most kezd halványulni, most is kenem Vichy-vel. Pont a napokban olvasgattam itt hogy mit lehetne tenni, hát nem sokat, volt aki be is szólt, hogy előtte kellett volna gondolkodni... Annyit tudok tenni, hogy sportolok hogy erősítsem a szöveteket, kenegetem, és ha már nem lesz ilyen lila nagyon boldog leszek. Én elfogadtam, mert mit tudok tenni ennél többet? Az idővel majd alakulsz, halványodik, a mell dolog alkati, nekem nem jött össze a szoptatás, alig volt tejem, nem is tudom milyen lenne most a mellem ha sikerült volna, mert alapból se egy feszes sajna. Az tuti hogy nem vagy egyedül, adj időt magadnak, néha egy-egy masszázs is segíthet, főként hosszú távon.

2010. febr. 5. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
3 gyermekem van. a domborzati térkép hozzám képest "kismiska". Bikinit nem igen húzok többé, de ki vagyok békülve magammal 56 kiló vagyok. A férjem szerint nem ezen múlik vagy bukik a dolog.Imádjuk a gyerekeket és egymást. Bár ha nyernék a lottón lehet hogy kés alá feküdnék.
2010. febr. 5. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
én is rosszul éreztem magam kicsit a szülés után, nekem az utolsó hónapban lett csíkos a hasam, már azt hittem megúszom... lapos, kockás hasam volt... most meg lógós és csíkos... viszont van egy gyönyörű kisfiam, és ha ez az ára... hát legyen :-) a párom szeret, amikor nézegetem a pocim a tükörben, mindig odajön, megölel, és elmondja, milyen csinos vagyok. olyan édes, mert tudja, hogy engem zavar azért a dolog... de tudom, hogy neki nem az a fontos, hogy csíkos - e a hasam, vagy sem. és majd egybe fürdőrucit veszek, na bumm :-)
2010. febr. 5. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 4 hónapja szültem császárral, és még mindig nagyon csíkos vagyok. De kit érdekel, mikor van egy gyönyörű kisfiam. Pedig még rajtam maradt is még 15kg plusz, aki nem tudja, hogy megszültem, megkérdezni, hogy hány hónapos terhes vagyok, mert kb. úgy nézek ki, mint ha 5 hónapos lennék. De a párom szeret, imád. A kisfiam pedig mindenért kárpótol.
2010. febr. 5. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
rajtam is maradtak, pedig sportoltam előtte, de sztem azért, mert a szoptatás 5 hónapja alatt többet visszafogytam, mint amennyit felszedtem. én azt csináltam, amit itt is írt valamelyik anyuka az egyik kérdésnél: feszesítővel bekentem, rá körbe fólia, és irány sportolni! rengeteget javult, de nem lett tökéletes, viszont utána masszázsra jártam, az teljesen eltüntette. nem tudom, hogyan, de nem is érdekel nagyon, eltűnt, és ez a lényeg!
2010. febr. 5. 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak 33 hetes terhes vagyok, és mindenki halálra dícsért, hogy egy csíkocska sincs se a csípőmön, se a hasamon. Két napja vettem észre a hasam közepén akkora vastag lila hegeket, mint a kisujjam. Nagyon durva, először azt hittem beütöttem valahova. Szóval úgy tűnik, hogy nagyon is csatlakozni fogok a zebracsíkos, de nagyon boldog anyukákhoz.

Nekem cuki pici cicijeim voltak. De szinte a pozitív teszttel egy időben elkezdtek bedurranni. Hatalmasat nőttek, és már a terhesség eleje óta tele vannak lila csíkokkal.

Nem tudom, hogy fogom elviselni a tükör látványát szülés után, de szeretek ilyen válaszokat olvasni.

Ezek láttán tudatosul bennem, hogy emberek vagyunk, nők vagyunk, és nem vagyunk tökéletesek, de ez a nagy változás azokért a csodálatos Kisbabákért van...........és azt kell, hogy mondjam, hogy váljak zebrává, nem érdekel, csak egészségesen tarthassam a kezemben a Kislányomat.

2010. febr. 5. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugi 15.11-es, amíg feszül a cicid a tejtől, addig még feszes, ha már beálla kereslt-kínálat, meg amikor már kevesebbet szopik, na akkor lesz megint kicsi...delapi is. Tapasztalatból beszélek! :S
2010. febr. 5. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én testem 25 éves koromtól 2 gyerek után olyan, mint egy 70 éves 10 gyereket szült asszonyé. Lelkileg nagyon megviselt, de aztán a válásom után hosszú évekkel megismerkedtem a jelenlegi párommal aki kigyógyított, mert így szeret, ilyennek amilyen vagyok. Mellette bombázónak érzem magam, főleg ott, ahol addig a legproblémásabb volt elfogadni magam: az ágyban... :)
2010. febr. 6. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is csíkos lettem!Elég hülye helyeken!Az oldalam,és a combim belül de a térdemig!Nekem a szoli segíteni szokott bár még nem voltam szülés óta...

Engem is nagyon zavar,meg hogy szerintem sose fogyok vissza a régi súlyomra!Még a cigit is letettem a terhességem előtt(plusz 8 kg,mielőtt terhes lettem)!

Rossz tükörbe nézni,de mikor felébred a kislányom és rámvigyorog teli szájjal,és apa is hozzámbújik örömében,és a könnye is kicsordul...Akkor azt mondom hogy megérte!

2 hós kislány anyucija

2010. febr. 6. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!