Akik TELE vagytok striákkal (mell, has, fenék) hogy viselitek? Nem ment el teljesen az önbizalmatok?
Szia,
én tudtam hogy ilyen a bőröm, anno 18 évesen (most 30 vagyok) kövér voltam, lefogytam, azóta tiszta csík a fenekem, a csípőm, a mellem, de már áttetsző, legalább nem lila. A terhesség alatt halára kenegettem a hasam, tök csíkos lett, most 9 hónapos a babám és most kezd halványulni, most is kenem Vichy-vel. Pont a napokban olvasgattam itt hogy mit lehetne tenni, hát nem sokat, volt aki be is szólt, hogy előtte kellett volna gondolkodni... Annyit tudok tenni, hogy sportolok hogy erősítsem a szöveteket, kenegetem, és ha már nem lesz ilyen lila nagyon boldog leszek. Én elfogadtam, mert mit tudok tenni ennél többet? Az idővel majd alakulsz, halványodik, a mell dolog alkati, nekem nem jött össze a szoptatás, alig volt tejem, nem is tudom milyen lenne most a mellem ha sikerült volna, mert alapból se egy feszes sajna. Az tuti hogy nem vagy egyedül, adj időt magadnak, néha egy-egy masszázs is segíthet, főként hosszú távon.
Én még csak 33 hetes terhes vagyok, és mindenki halálra dícsért, hogy egy csíkocska sincs se a csípőmön, se a hasamon. Két napja vettem észre a hasam közepén akkora vastag lila hegeket, mint a kisujjam. Nagyon durva, először azt hittem beütöttem valahova. Szóval úgy tűnik, hogy nagyon is csatlakozni fogok a zebracsíkos, de nagyon boldog anyukákhoz.
Nekem cuki pici cicijeim voltak. De szinte a pozitív teszttel egy időben elkezdtek bedurranni. Hatalmasat nőttek, és már a terhesség eleje óta tele vannak lila csíkokkal.
Nem tudom, hogy fogom elviselni a tükör látványát szülés után, de szeretek ilyen válaszokat olvasni.
Ezek láttán tudatosul bennem, hogy emberek vagyunk, nők vagyunk, és nem vagyunk tökéletesek, de ez a nagy változás azokért a csodálatos Kisbabákért van...........és azt kell, hogy mondjam, hogy váljak zebrává, nem érdekel, csak egészségesen tarthassam a kezemben a Kislányomat.
Én is csíkos lettem!Elég hülye helyeken!Az oldalam,és a combim belül de a térdemig!Nekem a szoli segíteni szokott bár még nem voltam szülés óta...
Engem is nagyon zavar,meg hogy szerintem sose fogyok vissza a régi súlyomra!Még a cigit is letettem a terhességem előtt(plusz 8 kg,mielőtt terhes lettem)!
Rossz tükörbe nézni,de mikor felébred a kislányom és rámvigyorog teli szájjal,és apa is hozzámbújik örömében,és a könnye is kicsordul...Akkor azt mondom hogy megérte!
2 hós kislány anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!