Hogy tudnám elfogadni?
Figyelt kérdés
Kislányomon éranyajegy van. Az egyik a combján van és bár elkezdett felszívódni, még mindig kb. 200 forintos nagyságú. Félek, hogy csúfolni fogják és majd mutogatnak rá emiatt nyáron ha kilátszik a ruha alól. Nem szégyenlem, hisz az én gyerekem és ettől még gyönyörű, de nagyon bánt, hogy ott van. Magamat okolom érte. Pedig nem tehetek róla, hisz születése óta rajta van. Most 7 hós. Volt valaki hasonló helyzetben lelkileg? Segítsetek megbarátkozni a helyzettel!2010. febr. 15. 10:18
11/11 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg, persze igazad van. Én voltam értetlen. :) Így már oké. De nem volt semmi ilyesmi. REmélem a lányomat sem fogják csúfolni és ujjal mutogatni rá.
2010. febr. 16. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!