Kislányomon éranyajegy van. Az egyik a combján van és bár elkezdett felszívódni, még mindig kb. 200 forintos nagyságú. Félek, hogy csúfolni fogják és majd mutogatnak rá emiatt nyáron ha kilátszik a ruha alól. Nem szégyenlem, hisz az én gyerekem és ettől még gyönyörű, de nagyon bánt, hogy ott van. Magamat okolom érte. Pedig nem tehetek róla, hisz születése óta rajta van. Most 7 hós. Volt valaki hasonló helyzetben lelkileg? Segítsetek megbarátkozni a helyzettel!
Én úgy tudom, hogy ezek idővel teljesen felszívódnak!
2010. febr. 15. 10:20
2/11 anonim válasza:
Szia!az én kisfiam herezacskójának bal oldalán van.Most 8 hónapos múlt, de már fele annyira sem látszik.2 éves korukig felszívódik. Én azon az elven vgyok,hogy amennyi gyermekbetegség és fejlődési rendellenesség van..Hát ez legyen a legnagyobb bajuk,hogy ideiglenesen van egy folt rajtuk!!!!!!!!!!Boldog babázást a mi "megpecsételten"különleges ,szép babáinkhoz!
Az én babámnak a popóján nőtt egy, de már alig látszik (14hónapos), túlvagyunk 3 kezelésen, még 1 lesz a köv hónapban!
Ha nem kezelik, évekig ott maradhat. Ha eljársz vele kezelésre, akkor sokkal hamarabb elmúlik, és tuti, hogy nem nő nagyobbra!!!!
Remélem segítettem!
2010. febr. 15. 10:26
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálok eljutni a Heim Pálba, bár nagyon messze vagyunk a fővárostól. :(( Felénk nem foglalkoznak vele, majd elmúlik a válasza a dokinak. :(
2010. febr. 15. 10:29
5/11 anonim válasza:
Kedves utolsó!Te arra a fajta haemangiomára gondoltál ami a felszínéből kiemelkedik,szerintem.Ami a bőr felszínével egy síkban van az nem igényel ilyen fajta kezelést hiszen nem növekszik.Én is jártam vele orvosnál tőle tudom ezt.
10.25-ös
2010. febr. 15. 10:30
6/11 anonim válasza:
nekem van a fenekemen 1. 27 éves leszek a héten, engem egyáltalán nem zavar. apukám mindig azt mondogatta, h ez lesz a sexepilem és igaza lett:)
a nőgyógyászom le akarja operálni, hát talán megengedem neki:)))
2010. febr. 15. 10:34
7/11 anonim válasza:
Ez a folt, ha megmarad (persze ne maradjon!) szerintem téged jobban fog zavarni, mint őt. Van egy barátom, akinek a fél arcán egy óriási anyajegy van, de tényleg nagyon feltűnő, és biztos sokan sajnálják érte akik nem ismerik. DE! Ő már nem vesz róla tudomást, teljesen normális srác, és mindig szép barátnői voltak, a mostani is bombázó. Nem ezen múlik az ember boldogsága vagy boldogtalansága.
2010. febr. 15. 10:35
8/11 anonim válasza:
10.5 hónapos a lányom és nagyobb kiterjedésű folt van a combikáján.Néha halványabb,néha erősebb.Szerintem csini.Engem sokat csúfoltak tini koromban,mert nem nőttek ki a melleim.Soha nem zavart.Nem lehet,hogy téged ért valami kellemetlenség gyerekkorodban?
2010. febr. 15. 12:17
9/11 A kérdező kommentje:
semmi ilyesmi nem ért gyerekkoromban. Bocsi, de nem értem hogy függ össze. Kifejtenéd ? köszönöm :)
2010. febr. 15. 12:24
10/11 anonim válasza:
Hát gondoltam,hogy pl:pattanásos volt a bőrőd,vagy égési sérülés és oviban,vagy suliban ezért megjegyzést tettek.Ezért kérdeztem,mivel te kértél segítséget.Ahhoz pedig,hogy megértsük,miért bánt ennyire, valami támpont kell.Szerintem ez így függ össze,de bocs,ha megbántottalak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!