Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Üveges bébiételt, vagy saját...

Üveges bébiételt, vagy saját főzésű babakaját csomagolsz el, ha mentek valahova?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 23:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Könyörgöm mit nem lehet ezen érteni!?? Az üveges (bolti) eláll hónapokig is, ha nem bontod fel, nem használod fel. A hazai, amit te teszel üvegbe, azt nem tudod légmentesen lezárni, azaz 1-2 napnál tovább (főleg ha táskában hurcolod, ráadásul fűtött autóban pld.) akkor MEGROMILIK igenis!!!
2010. febr. 16. 10:45
 12/13 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Köszönöm, nagyon kedves ember vagy.

2010. febr. 16. 22:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem az üvegest.

Nem az eltarthatóságot nem értem, azzal én is tisztában vagyok, ezért felesleges felszívnod magad.

Azt nem értettem, hogy mi a különbség ha a hazait melegítem idegen helyen vagy az üvegeset.

Mert konkrétan nem arról volt szó, hogy napokig hurcolom, hanem ha valahova elmegyek egyik nap a gyerekkel. Így értettem a kérdést és a hozzászólásokat, ezért idéztem, amit nem értek.

Mindegy.

Szép napot mindenkinek!

2010. febr. 17. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!