Üveges bébiételt, vagy saját főzésű babakaját csomagolsz el, ha mentek valahova?
Üveges bébiétel a legpraktikusabb...
Amúgy lehet vinni az autóban hűtőtáskát is, bébiétel-melegítőt is (szivargyújtóról működik), minden megoldható, csak akarni kell! :D
Mi repülővel is mentünk már : a stewardess szívesen megmelegíti a bébiételt 2 perc alatt, ez sem gond...
Az a helyzet nálunk, hogy simán üvegest nem nagyon szoktam neki adni, csak esetleg úgy, hogy hozzáfőzök, teszek bele sajtot, fűszert, tojássárgáját stb.
Lehet, hogy viszek mindkettőt és ott meglátjuk.
Hazait.
Üvegeset nem hajlandó megenni.
Én két napra csinálok ebédet, mert azt tudom rendesen botmixerezni. Ha romlandó (pl. anyatej) nincs benne, hűtőben másnap is felhasználható.
OFF:
Nem értem, mitől egyszerűbb "nem bajlódni idegen helyen a hazaival"? Nem tökmindegy, hogy hazai vagy gyári kaja van egy csavaros fedelű üvegben?
Bocs, de tényleg nem értem ezt, légyszíves magyarázza meg, aki üvegesben rutinos, mert én a hazait ugyanúgy készre készítem, teszem VIA pohárba és be a táskába. Szerintem ugyanannyi, mint egy üveges, ezért nem értem az idézett részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!