Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Üveges bébiételt, vagy saját...

Üveges bébiételt, vagy saját főzésű babakaját csomagolsz el, ha mentek valahova?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 23:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Üvegest. Főleg ha nincs lehetőség - mondjuk nyáron - hűtve vinni.
2010. febr. 14. 23:15
 2/13 anonim ***** válasza:

Üveges bébiétel a legpraktikusabb...

Amúgy lehet vinni az autóban hűtőtáskát is, bébiétel-melegítőt is (szivargyújtóról működik), minden megoldható, csak akarni kell! :D

Mi repülővel is mentünk már : a stewardess szívesen megmelegíti a bébiételt 2 perc alatt, ez sem gond...

2010. febr. 14. 23:50
 3/13 anonim ***** válasza:
hááát, azért én 35 fokban mégse vinném szívesen hűtőtáskában (SEM) a saját magam főzte tökfőzeléket a lányomnak. Inkább viszek egy üvegest, hűtőtáska nélkül... A váákum biztosítja a légmentes lezárást, és nem romlik meg, ha nem bontom fel. (míg az otthon főzöttről és csomagoltról ez nem mondható el).
2010. febr. 14. 23:55
 4/13 A kérdező kommentje:

Az a helyzet nálunk, hogy simán üvegest nem nagyon szoktam neki adni, csak esetleg úgy, hogy hozzáfőzök, teszek bele sajtot, fűszert, tojássárgáját stb.

Lehet, hogy viszek mindkettőt és ott meglátjuk.

2010. febr. 14. 23:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy "nyári" válaszok vannak itt februárban.. Én is saját készítésűt viszek magammal az aventes pohárkában. Jó pár órát eláll hűtés nélkül is és melegíteni sem kell, jó a szobahőmérsékletű.
2010. febr. 15. 08:50
 6/13 anonim ***** válasza:
üveges.
2010. febr. 15. 09:09
 7/13 anonim ***** válasza:

Hazait.

Üvegeset nem hajlandó megenni.

2010. febr. 15. 09:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Üvegest. Én sem bajlódok a hazaival idegen helyen. Akár tél van, akár nyár.
2010. febr. 15. 12:25
 9/13 A kérdező kommentje:
Ma elkészítettem. Ugye nem lesz baja holnap? De teszek el üvegest is.
2010. febr. 15. 13:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Én két napra csinálok ebédet, mert azt tudom rendesen botmixerezni. Ha romlandó (pl. anyatej) nincs benne, hűtőben másnap is felhasználható.

OFF:

Nem értem, mitől egyszerűbb "nem bajlódni idegen helyen a hazaival"? Nem tökmindegy, hogy hazai vagy gyári kaja van egy csavaros fedelű üvegben?

Bocs, de tényleg nem értem ezt, légyszíves magyarázza meg, aki üvegesben rutinos, mert én a hazait ugyanúgy készre készítem, teszem VIA pohárba és be a táskába. Szerintem ugyanannyi, mint egy üveges, ezért nem értem az idézett részt.

2010. febr. 15. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!