Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van-e esély arra, hogy a...

Van-e esély arra, hogy a lágyéksérvet nem kell megműteni? Bezáródhat még a sérvkapu? 10 hetes a kisfiam.

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocs, egy kérdés! Milyen jelei voltak a sérvnek?Kiváncsi vagyok, mert a kisfiam sokat húzódszkodik ülésbe, erőlteti, nehogy sérve legyen neki is!
2010. jún. 4. 15:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Mint látod már februárban kérdeztem ezt, szóval a gyerkőc már hat hónapos, de eddig sajna nem válaszolt senki. A kisfiam sérve 10 hetesen jött ki, úgy vettem észre, hogy fürdés után törölgettem és az ágyéka az egyik oldalon sokkal jobban kidudorodott. Aztán amikor nagyon sírt, akkor egészen a zacsijába lement ez az egész, nagyon csúnyán nézett ki, az egyik oldalon kétszer akkora volt a zacsi, mint a másikon. Úgy volt, hogy megműtik, de még nem volt meg a műtét, vérszegénység miatt. A doki azt mondta, hogy a fiúknak marad egy kis kapu, amin a herék leszállnak és azon jön ki a sérv, szinte majdnem kisfiúnak van ilyen, de ez idővel záródik. Most én is abban bízom, hogy ez megtörténik, mivel kb. két hónapja talán kétszer jött ki, de nem olyan nagyon, mint az elején. Most már síráskor és erőlködéskor sem jön ki.
2010. jún. 4. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én teljesen érdemleges választ nem tudok adni, mert lágyéksérvünk az nem volt.

Viszont köldöksérvünk az volt, elég csúnya.A doktornő azt mondta hogy 100% hogy műteni kell mert nagyon csúnya, de hogy csak 3 éves korában.3 hónap után szó szerint egyik napról a másikra elmult.

SZóval nem lehetetlen hogy elmúlik.

2010. jún. 4. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
szia!nekünk is "csak"köldöksérvünk van,de hatalmas,ill. mostmár nekünk is kissebb lett.A doki azt mondta ritkábban záródik ki mint a lágyéksérv,de 2 éves koráig nem fognak vele csinálni semmit ha nem indokolt,azt mondta a lágyéksérv veszélyesebb,de szerintem az is elmúlhat,remélem úgy lesz,szorítok neked,még olyan picikék!
2010. jún. 4. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja,mi 16-án leszünk 3 hónaposak.Előző voltam.
2010. jún. 4. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiamnak is volt lágyéksérve,6 hónaposa kellett vinnünk,hogy meg műtik de mi már akkor tudtuk,hogy nem lesz műtét mert láttuk,hogy vissza húzódott,ez kb akkor lehetett amikor nekiállt forgolódni,többet mozogni!Már 16 hónapos és nem jött elő neki,nagy valószínűséggel már benőtt neki az a rész ahol fel le jártak a heréi!

Remélem nálatok is rendben lesz!

Azt írtad,hogy mostanában nem sűrűn látod,na akkor szerintem ott sem lesz probléma ezzel!

2010. jún. 4. 18:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Bízom benne, hogy nem lesz műtét.
2010. jún. 5. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!