Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben viszitek sétálni 6...

Miben viszitek sétálni 6 hónapos babátokat? Overálban? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Jövő hétre már 15-16 fokokat ígérnek.Kisfiam egyelőre még overálban van a babakocsiban.15 fokban már lehet rá adni bélelt nadrágot,kabátot,kocsicipővel?Vagy ez még korai?
2015. márc. 7. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne...én is nap mint nap ezen filozok a sétáknál. Van egy vékonyabb anorákja a kislányomnak, szerintem abban fogom kivinni, és nem teszek pluszban rá plédet.

Csalóka még szerintem ez az idő, jobb óvatosnak lenni. Mondjuk azt sem szeretném, ha melege lenne. Csak sokszor annyira fúj a szél.

2015. márc. 7. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:
van bundazsákja, szerintem abban fogom. ha melege lenne, csak lehúzom oldalt a cipzárt. most még adok alá overállt,meg fölé takarót is ha hidegebb van.
2015. márc. 7. 21:49
 3/12 anonim ***** válasza:

16 fokban bundazsak? Atyam! Akkor mit adsz ra minuszokban? Szegeny gyerek megfo benne.

kerdezo! Nem korai 16 fokban a belelt nadrag es a kabat! Overal felesleges. Gondolj bele te hogy erezned magad benne? Nem kell kinozni a gyereket. Es immunrendszerenek sem tesz jot, ha nem az idojarasnak megfeleloen oltozteted.

2015. márc. 7. 22:32
 4/12 anonim ***** válasza:

A bundazsák szerintem is túlzás, én azt a mínuszokban használtam. Overált esetleg úgy ha vékonyabban öltözteted alá, vagy átmeneti jellegű az overál.

Én is pont gondolkodtam ezen, hogy lassan váltani kell.

2015. márc. 7. 22:55
 5/12 anonim ***** válasza:

15 fokban en nadragot, kabatot es kocsicipot adok ra.Na meg ott van pluszban a babakocsiban es hordozoban is a bundazsak kinyitva, szoval ha megis hideg lenne felig felcipzarozom.

Valaki irta, hogy az mar nagyon meleg.A mienknel mindkettonel le lehet az elejet egy az egyben venni, kinyitva pedig csak alulrol melegit.

Nekunk ezek vannak:

[link]

[link]

2015. márc. 8. 00:32
 6/12 anonim ***** válasza:

ahogy írtam,egyszerűen lecipzározom ha jó idő van,és akkor nincs rajta semmi csak alatta.ugyanaz mintha anélkül vinnéd,meg vinnél a biztonság kedvéért takarót is.

2es

2015. márc. 8. 07:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Én a 6 hós kisfiamat úgy öltöztetem most fel,hogy adok rá hosszú ujjú bodyt,meg vastag pulcsit és kabátot,de nem nagyon vastagot,átmeneti kabát félét!(de nem is vékony)Adok még rá harisnyát,meg kicsit vastagabb nacit és bundás kiscipőt!A babakocsiba teszek takarót,meg a babómat is betakarom 2 takaróval!Soha nem hideg neki a pofija vagy a kezecskéi!De a bundazsák túlzás!
2015. márc. 8. 09:09
 8/12 anonim ***** válasza:
a bundazsák kb ugyanaz mint az a 2 takaró amit ráteritesz ezért nem is értem :s annyi a különbség,hogy ebbe belecipzározod,nem betakarod :-)
2015. márc. 8. 09:13
 9/12 anonim ***** válasza:
15 fokban overál? hűű és még engem cseszegettek hogy mindig túl öltöztetem :-D én már 9 fok fölött kabátot + vastag harisnyával farmert adok rá. nyilván jó rétegesen aláöltöztetem a kabát alá, de így is van, hogy izzad mire hazaérünk.
2015. márc. 8. 11:07
 10/12 A kérdező kommentje:

Nekünk is van a kocsiban bundazsák,teljesen szétcipzározható,az van alatta pléd helyett.Kabátot fogok rá adni.

Köszönöm Mindenkinek a választ,sokat segítettetek!

2015. márc. 8. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!