Melyik az a név, ami kiverte nálatok a biztositékot mostanában?
Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 13:02
41/46 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek az angolos-amerikaias nevek, Pl Kevin, Brendon,Dominik, stb és persze a Dzsessika, Amanda, Tifanny stb.
Amit személy szerint nagyon nem szeretek az a CS betűvel kezdődő fiunevek. Pl CSongor, Csanád.... és még Zs- betűs Zsombor. Ezek számomra olyan visszataszítóak, nem tudom megmagyarázni miért. Főleg Csongi, Csani és Zsombi.... jaj!
A Hunor pl nagyon tetszik, és az első oldalon olvasott Koppány és Örs is. A Töhötöm nem! :))
42/46 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a jelentéssel bíró, de még szokatlan nevek, pl. Bodza, Málna, Vitéz, Ajándék, Mandula és hasonlók. Persze ha megszokottá válik, mint pl. a Virág, akkor biztos nem fogok így érezni. Nem tetszenek a becenevek, amiket rendes névként anyakönyveztek, pl. Nóri, Zsuzsa, Katinka, akkor már legyen rendesen Nóra, Zsuzsanna, Katalin. Persze ez is szokás kérdése, a Gergő már egész jól elfogadottá vált. Nem becenév, de szerintem gyerekes a Kincső. Nem jön be fiúnévként a Benett (most komolyan, egy -ett végű nevet fiúknak adni egy Zsanettekkel és Nikolettekkel teli országban?) Abszolút gáz a Manó. A többivel szerintem nincs gond, engem a Dzsindzser se zavar, az Arina Hunóra pedig tök szép szerintem.
43/46 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.jót mososlyogtam
2015. márc. 8. 13:34
44/46 anonim válasza:
Itt a bolcsiben egy Belián van.Fura nev,de ez nem megbotrankoztato nekem.En a Brájent utalom meg tarsait.Dzsesszika,Kendra,Larissza,Klarissza fujj.De pl egy unokatesom lanyanak a masodik neve az apai nagymama utan Veron.Ez is furi,de amugy nem annak hivjak a gyereket.
45/46 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok! Van egy kolléganõm akinek a neve: Milka. Aranyos lány, aranyos névvel. (ismétlem nem Magyarország)
46/46 anonim válasza:
Én találkoztam már olyannal ,hogy Puttonyos Dzsepettó ,Regjánszky Vosztó, Tepertős Ahmed Gumájov, és még volt asszem Letenyényi Maki is meg Szurmundi Szájmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!