Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik az a név, ami kiverte...

Melyik az a név, ami kiverte nálatok a biztositékot mostanában?

Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 13:02
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem a Zselyke név borzasztó, ahányszor meghallom borsódzik a hátam, mintha valaki pösze lenne és úgy akarna beszélni nem mellesleg egy idős fejkendős fogatlan néni ugrik be róla pedig nem ismerek Zselykét.. és a kicsinyítőképző a végén. Szóval engem ez a név borít ki mostanában :)
2015. márc. 7. 21:14
 32/46 anonim ***** válasza:
Meredisz.
2015. márc. 7. 21:16
 33/46 anonim ***** válasza:
89%
A Fahéj illik a Bodza, Málna és tsai mellé, egy egész nyárikertet összelehet állítani ha nagycsaládos akar lenni valaki :D
2015. márc. 7. 21:17
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
Ja és még a Hunor, múltkor hallottuk a férjemmel hogy anyuka mondja a fiának Hunorka gyere ide! Hát egyszerre kezdtünk el röhögni.
2015. márc. 7. 21:18
 35/46 anonim ***** válasza:
A Hunorban mi a vicces?
2015. márc. 7. 21:20
 36/46 sandrachnologic ***** válasza:
Utolso: Van az ismeretségi körökben két ikerlany: Malna es Szamóca. Szerintem ezek a nevek mind jo nagy kitolasok a gyerekekkel. Felnőttként is egyutt elni egy Szamóca névvel... Bakker a szomszéd néni macskajat is ugy hivjak. Idős korban is szerintem marhára ciki egy "Csókolom Szamoca neni" koszones.
2015. márc. 7. 21:20
 37/46 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod kitolás szegény gyerekekkel.. Egy Málna,Bodza,Szamóca,Fahéj névvel nagyon nehéz lesz valakit komolyan venni felnőttkorában, a név is hozzá ad az egyéniséghez.
2015. márc. 7. 21:25
 38/46 anonim ***** válasza:

Nem adnék ilyen nevet, de nem gondolom, hogy akkora kicseszés ez a gyerekkel.

Az Ő generációjuk tele van cifrábbnál cifrább nevekkel, csak mi ütközünk meg ezen, Ők nem.

2015. márc. 7. 21:39
 39/46 sandrachnologic ***** válasza:
Ettol fuggetlenul azert altalaban normalis nevet ad az ember a gyerekének. Marha jo lehet Valdemarkent leélni egy kisfiúnak az eletet. Konkretan kb. Voldemort nagyúr árnyékában... 😄
2015. márc. 7. 21:41
 40/46 anonim ***** válasza:
Én tényleg azt tapasztalom, hogy a gyerekeknek bármit mondhatsz, Ők azt elfogadják. Kislányom ritka nevet kapott, egyetlen gyerek sem értette még félre, az első pillanattól úgy szólította, ahogy hívják. Nem fűzött hozzá kommentárt, nem becézgette idétlenül, nem akadékoskodott. Ez a felnőttekről nem mondható el.
2015. márc. 7. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!