Melyik az a név, ami kiverte nálatok a biztositékot mostanában?
Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 13:02
21/46 anonim válasza:
Ja, a ferjem szerint kihagytam az Eufrozinat es az Eulaliat. :D
22/46 anonim válasza:
Balambér :D :D Jesszus, tényleg ilyen is van :D
23/46 anonim válasza:
Náron, Trevisz (fiú nevek)
Béla Ibrahim
Arina Hunóra
A kórházunk honlapján vannak képek újszülöttekről, névvel mindennel ellátva, ott szoktam szörnyülködni néha.
24/46 anonim válasza:
Gyermekem csoporttársa az oviban Immánuel, amin nem is tudom miért nem tudom magam túltenni, hisz az egyik szomszédos utcában lakik egy ”Szemjuel” (mind a ketten jól szituált, fehér családból).
25/46 anonim válasza:
18-nak a harántfekvéses Csenge:
https://www.youtube.com/watch?v=N8_-ak0K05o
Nem tudom, melyik perctől, ledobja az agyam az ékszíjat, ha megnyitom a videót.
26/46 anonim válasza:
Utolsó, évek óta imádom ezt a videót:))
27/46 anonim válasza:
Ramszesz. Vezetéknév L-el kezdődik :)
28/46 anonim válasza:
Ja és amit az évfolyamtársam fényképezett le egy recepten (gyógyszertárban dolgozik) Csák Norisz.
29/46 anonim válasza:
Fiúnevek közül nálam a Rikárdó és az Emánuel verte ki a biztosítékot.
Lánynevekből a Dzsindzser viszi a prímet.
30/46 sandrachnologic válasza:
Dzsindzser, jesszus...
Mar a Fahéj is anyakonyveztetheto, azert az se semmi. Mondjuk ha szalad az anyuka a gyerek utan es ordít, hogy Faheeeej várj meg. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!