Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyenkor mit adhatok neki?

Ilyenkor mit adhatok neki?

Figyelt kérdés
5 hónapos múlt a babám, 3 hete hozzátáplálunk ! Az almát nem szereti a banánt megunta a sütőtök nem ízlik .. Mit adjak neki az anyatej mellé ?
2010. febr. 14. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Én anyatejet adnék mellé.
2010. febr. 14. 18:40
 2/9 A kérdező kommentje:
remek válasz ,köszi !
2010. febr. 14. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Kóstoltasd a Kecskeméti üvegeseket, rengeteg fajta van. Nálunk az őszis volt a király.

Az előttem lévőnek viszont abba adok igazat, hogyha van tejed, akkor az nagyobb kincs, minden hozzátáplálásnál.

2010. febr. 14. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Én az öszibarackot javaslom. Még a barátnőm tanácsára fagyasztottam le a nyáron, és milyen jól tettem! A hozzátáplálás kezdetén sokkal szívesebben ette a kisfiam az őszibarackot, mint az almát. Egy próbát szerintem mindenképp megér.
2010. febr. 14. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Az eszetekbe sem jut, hogy mellé kell táplálnia a kérdezőnek valami miatt???

A kecskeméti üvegeseknek tényleg van többfajta desszertje, amik 4 hós kortól adhatók, azokat próbálgathatod nyugodtan, hátha valami ízleni fog neki. És még egy tipp: babukám nagyon szereti a Bebivita ill. Hipp gyümölcsdesszertjeit. 4 db van összecsomagolva olyan kis pohárkákban van, mint a Danonino. Ezek csak gyümölcsből vannak, ráadásul bio. Van belőle pl. alma-őszibarack-sárgabarack, alma-körte, alma-banán, stb. Én ezeket veszem, és mindegyiket nagyon szereti.

2010. febr. 14. 20:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2010. febr. 15. 08:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint ha már 3 hete hozzátáplálunk és elmúltunk 5 hónaposak ,akkor amire az van írva hogy 4 hótól azok mind-mind mehetnek ?
2010. febr. 15. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, én is azokat adom (tegnap volt 4,5 hós).
2010. febr. 15. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem mind adtam. Pl. van brokkoli-krumpli bébikaja 4 hónapos kortól, de a kisfiam már majdnem 7 hónapos volt, amikor megkóstolta a brokkolit.
2010. febr. 15. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!