Használt már küzületek valaki rizskrémet? Milyen? Hogy kell elkészíteni vele az ételt? Most rendeltem neten, mert a 6 hós babám ki nem álhatja a burgonyát.
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 18:05
1/7 anonim válasza:
erre gondolsz???
Irtó ízetlen, én csak arra használtam ,hogy tartalmasabbá tegyem a gyümölcs adagját tízóraira, ,ert csak magában a gyümölcspéptől nem lakott jól.
Felöntöd a dobozon látható mennyiségű vízzel és kicsit melegíted. Rajta van a dobozon h hogyan kell főzelékhez adni, meg gyümölcshöz. Elvileg önmagában is adható tejpép gyanánt, de én az ellenségemnek sem kínálgatnám.
3/7 anonim válasza:
Én rizslisztet vettem a Tescóban, azt szoktam használni. 1 kiló 300 forint körül van.
4/7 anonim válasza:
Nekem Olaszból hordja a férjem és így használjuk: megfőzök kb. fél liter vízben répát, cukkinit és burgonyát, ennek a levét használom fel a rizskrémhez (kb 200 ml lébe 3-4 ek. rizspor vagy kukoricapor), belekeverem még az elturmixolt zöldségeket, teszek bele bébiétel husit, kávéskanálnyi oliva olajat, reszelt parmezán sajtot, és kész! Még nem igazán szereti, de már tátja a száját és pár kanálkával elfogad.
5/7 A kérdező kommentje:
igen ez az.most rendeltem,de elég drága a posta költség,boltba meg nem tudom hol árulják.Kipróbálom. köszönöm! :)
2010. febr. 25. 05:58
6/7 anonim válasza:
Szia
Én holle rizspelyhet használok. Nagyon jó. Bioboltban vettem 1400ft-ért.
7/7 A kérdező kommentje:
11 kerület környékén,még nem láttam bioboltban sajna holle cuccokat :(
2010. febr. 25. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!