Hogyan kell elkészíteni a hűtő fürdőt?
Amennyire lehet ne is várd meg, hogy olyan magas láza legyen. Még picike, nagyon sírni fog a hűtőfürdő miatt, mert sokkal hidegebbnek fogja érezni mint ami. Én 31 éves vagyok de mai napig emlékszem 1-2 hűtőfürdőmre, pedig már 5 év körüli voltam. Persze, ha nagy baj van természetesen vész megoldás lehet, úgy ahogy az előző hozzászóló írta, hogy folyamatosan hűtöd a vizet. Mindig szokjon hozzá a kisebb és kisebb hőmérséklethez.
Ami nagyon fontos, hogy a feje és a tarkója mindig legyen hűtve láz esetén. A legegyszerűbb, ha kis hideg vizes törülközőket teszel buksijára, a nyakára, a csuklókra és a bokákra. Folyadékpótlás nagyon fontos! Ha nem hajlandó inni, vagy a láz nem indul meg lefele, akkor ügyelet mindenképp! (ez általánosságban igaz a lázas állapotra, nem az oltásra sarkítva írtam) Reméljük egyébként minden rendben lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!