Miért gondolok ilyenekre?
A problémám elég összetett.Van egy 21 hós lányom és a párom nagyon jó apuka.Ő volt az "első" férfi az életemben.Már 9 éve együtt vagyunk.És úgy érzem, hogy szeretem.De emellett mindig arra gondolok, hogy mennyi minden maradt ki az életemből.Nem volt előtte sok barátom, így a randizgatás szépségeit sem éltem át és más férfival még le sem feküdtem.
Tehát összegezve kettősség van bennem.Imádom,zért nem is értem.Mostanában nem is voltunk sehol kettesben.De tényleg.Lehet az is hiányzik, nemtudom.Viszont soha nem tunék neki fájdalmat okozni.
Akkor gondold meg, hogy megérné-e "kipróbálni" mást, és az egész életedet tönkretenni - meg a férjedét és a gyerekedét is.
Nekem is a párom volt az elsö - és az egyetlen - de nem hiszem, hogy valaki idegen annyival többet tudna adni, hogy megérje kockáztatni.
Valószinüleg hiányzik mostanában a kettesben-levés, próbáljatok valami lehetöséget keresni. Ennyi idös gyereket már oda lehet adni egy napra a nagyszülöknek, vagy valami hasonlóra gondolok.
Kicsit a szülés utáni depresszió jeleit mutatod. Sürgősen fordulj lelki terapeutához, mert komoly gondok lehetnek belőle!
Amúgy értem a gondolataidat. Mind így vagyunk ezzel! Én is legszívesebben minden utamba kerülő nőt lefektetnék, és szeretnék randizgatni, meg szerelmesnek lenni, de ezt a párom nem tolerálná. :)
Viszont később vagy elválunk, vagy férre fogok járni, hacsak valami isteni csoda folytán be nem bizonyítja hogy ő a számomra legjobban akart nő, a világon, de legalábbis az országban. :S
Negyvenévesen még úgyis be fogok újítani két 17 éves ribit, az biztos. :D
ma 16:11
Sajnos ez nem poénos, ugyanis ti nők kényszerítitek ki ezt a férfiakból, amikor besavanyodtok és nyűg lesz nektek a párotokkal ágyba bújni. Nyilván hűséges maradnék, ha a csaj nem menne át fapics ába!
Nagyon tudtok dobálózni a hűséggel meg a tisztességgel, de szerintem az a nő aki elhanyagolja a párját, azáltal hogy magát hagyja el mint nő, ugyanúgy rossz úton jár mint amelyik férrelép!
Nemegy nőről tudok, aki a kapcsolatában leüllepedett mint az iszap, és mindennapi rutin volt neki a párkapcsolat. Na én is pont egy ilyenben vagyok és ha együtt is maradunk, akkor sem fogom élve eltemetni magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!