Hogyan kell hungarocell képeket készíteni? Ilyenekre gondolok. Mi a menete? A gyerekek falát szeretném feldobni mesehősökkel, vagy egy konkrét történettel. Jobb, mint a festés.
Kedves második válaszoló!
Akkor végül is majdnemhogy lehet nyomtatott "képet" is ráragasztani? Melyik jobb?És ezek közül ez, vagy a mesefal? Mindegyiket mi csinálnánk a férjemmel és szerintem szezám utca lesz a téma picinknek, a nagy fiunknak pedig hot wheels vagy hasonló a galérián.
a barátnőm ezzel foglalkozik de ő nem így csinálja tőle pontosan meg tudod kérdezni hogy csinálja nagyon frankó amikor kész van!!
13:32! Csak nyugodtan :)
13:39! Köszönöm! ÉS szerinted el is fogja árulni, ha írok Neki? Tényleg szép a munkája :)
Kedves 13:39-es!
Megkérdeznéd a barátnőd?Légysz!Engem is érdekel.
A múltkor láttam egy figurát valahol, de arra nem képet ragasztottak, hanem magát a hugarocellt festették.Nagyon jól nézett ki.
Én még csak falat festettem tele figurákkal.Ilyet is szeretnék csinálni.
na akkor megkérdezem én tőle pontosan mert nagyábol tudom de nem akarlak férre vezetni!
mihint megtudtam a menetét leírom neked ígérem de legkésőbb holnapra tudom ígérni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!