Hol lehet olyan babaházat kapni, amibe a gyerek játszik?
Figyelt kérdés
Nem olyat, amivel kivülről játszik, hanem amibe!!!!!!!!!. Értitek ugye?2010. febr. 14. 13:39
2/6 A kérdező kommentje:
Sajna nem igazán. :((( A gyerekek "bunkernak" szokták hívni. Nem tudom ki érti ezt a szót. Amibe szinte csak ők férnek bele, meg pár játékaik. Sötét, és kis vacok. Ami csak az övék és oda bármikor elbújhatnak. :)))
2010. febr. 14. 14:28
3/6 anonim válasza:
Tegnap láttam a METRO-ban szivacsból (mint a játszószőnyeg, amit puzzleból lehet összerakni) házat.. 12.000-ért, elég nagy, szóval nem hiszem, hogy lakásba való, viszont, sok gyerek belefér. Ilyenre gondoltál?
4/6 anonim válasza:
Ilyen csövekből összerakható, és rá egy fólia cucc jellegű kissátorra gondolsz. Ilyenek 5-10000 ft közt vannak pl régió játékboltokban, tescoban is szokott lenni, a vatera és a teszvesz tele van vele.
5/6 anonim válasza:
Én tegnap láttam az IKEA honlapján.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2010. febr. 14. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!