Mi a sorrend nálatok ezekböl a pelenkákból?
1. Libero
többi nekünk gagyi (vagy pöttyös lesz a babám - pampers, vagy kifolyik a pisi - tescos, vagy belebüdösödik a pisi - huggies)
A keresztfiam most 4+-ost hord (maxi), s csak annyit tudok mondani, hogy korosztályonként változó.
A pampers újszülött csomagja nagyon jó, de később kifolyik belőle minden.
A tesco-sat sokat kell cserélni, rossz a ragtapasza és csak végszükség esetére jó.
A Libero minden mérete nagyon jó (kár hogy drága)
A huggies is egész jó, de csak akkor vettük, ha jó volt az ára.
Most a DM pelenkáját vesszük jó ideje, mert ha beváltjuk hozzá a kuponfüzetet, akkor 25%-kal olcsóbban jutunk hozzá (kb.1000 Ft-ot spórolunk) s mindemellett NAGYON JÓ MINŐSÉGŰ.
Szóval:
1. Libero, DM-es
2. Huggies
3. Pampers
utolsó Tesco-s
1.Pampers
2.Libero
A többi kettőt is használtuk már,de nálunk ez a kettő a favorit
Szia!
Pampers,és Babylove (igaz ez nem volt a felsorolásodban)
Az új Libero rettenetes,a másik kettőt még sose vettem.
1. Libero
2. Pampers/Tesco
Mást nem próbáltunk még
Minden babának más jó, mi is végigpróbáltuk szinte az összeset
1. Pampers (ezt használjuk születése óta, jelenleg a 4-es méretet)
2. Huggies
3. Rossmannos (ezt nem említetted, de sztm jó)
4. Libero (sokszor kifolyik belőle a cucc, illetve nagyon vastag)
5. Tesco (büdös)
16 hós kislány anyukája
Mi születésekor Huggiest használtunk, de ahogy nőtt és jobban mocorgott kifolyt belőle a cucc...aztán jött a Pampers, szintén kifolyik belőle a cuccos, a DMS pelustól meg kiütéses lett a lányom popsija!
Nálunk a Libero a favorit (6-os méret, de 4-es mérteben is ezt használtuk) és az új Libero is nagyon jó sztem.
19 hós Lányzó Anyukája
Pampers, libero,huggies,tecsós.
minőségre igy.
de huggies nagyon drága, az új libero meg pocsék lett sztem...sajnos, pedig az volt a kedvencünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!