Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van kipattogzódva 3,5...

Miért van kipattogzódva 3,5 hónapos kisfiam arca úgy, mint az első hetekben?

Figyelt kérdés
Hormon? Vagy az általam szedett homeos tejsekentő bogyót nem szereti a bőre?
2010. febr. 14. 11:17
 1/3 anonim ***** válasza:
száraz lehet a bőre ( ?), kérj a dokinénitől receptet a gyógyszertári mosdatókenőcsre, az nagyon jó, krémként is alkalmazhatjuk meg mosdáskor bekened, lemosod kész. véd a száradástól.
2010. febr. 14. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem terjed tovább a testre? Nincs hőemelkedése?A miénk most esett át a 3 napos lázon. Sose hallottam erről a betegségről korábban.Az arcán kezdődött, majd átterjedtek a pöttyök a testére is. Még az orvos is hezitált, hogy esetleg rózsahimlő. De nem az volt:)
2010. febr. 14. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem mindig akkor pattogzott ki az arca, amikor változott a tejem. De ez így volt az elsőnél gyereknél is. Lehet, hogy most egy kicsit zsírosabb a tejcsid. Szerintem el fog múlni, de azért mutasd meg orvosnak, vagy védőnőnek.
2010. febr. 14. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!