Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korban tudnak a...

Hány hónapos korban tudnak a babák? Többi lent

Figyelt kérdés

- oldalra fordulni?

- hasra fordulni?

- felülni?

2015. márc. 2. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
az én babám 2 hónaposan fordult oldalra, hasra 3 hónaposan, most 7 hónapos és állásból ült le párszor, felülni nem ült magától még fel.
2015. márc. 2. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
2 éves a fiam, 1 hónapos a kislányom. A lányom már most az oldalára gurul, nagyon erős baba, de a fiam is nagyon hamar elkezdett oldalra fordulni. A fiam 3 hósan fordult hátról hasra, néhány hét múkva a hasról hátra is ment. Ülni 8 hósan tudott, amikor először felállt, és a fenekére huppant, akkor tanult meg stabilan ülni. Édes volt!
2015. márc. 2. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
A fiam kb. 4 hónaposan fordult oldalra, hasra 5 hónaposan. 8,5 hónapos volt, mikor felült és onnantól támaszkodás nélkül, stabilan ült.
2015. márc. 2. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Oldalra olyan 3 hónaposan fordult. 4 hónaposan hátról hasra és rá egy hétre vissza. 7,5 hónaposan ült ki oldalra mászásból.
2015. márc. 2. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Oldalra mar nagyon hamar fordult a babam, nem akarok hazudni, nem tudom pontosan de kb 2 honapos kora korul. hasra 4,5 honaposan fordult, most 6,5 honapos, ul, de meg egy kezzel tamasztja magat, nem tudom mikor fog kapaszkodas nelkul ulni. de valtozo, mert pl ismerosom kisfia az enyemmel egy idos es o meg csak hasra fordul enyem meg mar felall kapaszkodva.
2015. márc. 2. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!