Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos babátok miket tudnak?

9 hónapos babátok miket tudnak?

Figyelt kérdés

Mond már szavakat? Egyedül megy már? Hány foga van? Stb.

Köszönöm előre a válaszokat

2013. szept. 11. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Kisfiu 5.en volt 9 honapos.

Maszik, kapaszkodva felall, mindent kipakol megnez, osszeutogeti a jatekokat. Babababa mamm ezen kivul nem nagyon beszel. 6 foga van es jon 2, amivel szenvedunk. En nem eroltetem az "idomitast" hogy integessen papazzon adjon pacsit stb. O a mozgasra koncentral megy ide oda es vizsgalgatja a kornyezetet.

2013. szept. 11. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem 10 hónapos múlt. De 9 hónaposan már felállt mindenhol.Ment a bútorok mellett.Szavak: mamamama, papapa, babababa,tete,tátá ilyesmi.

Fog: jelenleg bújik ki az első.Nem sietteti magát az a fogacska...

Menni tegnapelőtt kezdett,de még csak pár lépés.

2013. szept. 11. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Enyém is 5.-én múlt 9 hónapos, viszont lány.

Nem beszél még, csak gagyog (bababa, mamamama).

Még nem megy egyedül, kapaszkodva lépeget pár hete.

Aranyos, mikor integet, tapsol és pár napja tanulta meg, hogy a pici labdáit tegye bele egyenként a vödörbe (eddig mindig csak magára borította amit én betettem).

Egy darab foga nincs még, most úgy érzem magam, mint mikor túlhordtam a terhességem és azt hittem, már sosem szülök meg. Fogalmam sincs mikor lesz kint legalább 1 foga.

2013. szept. 11. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!