Szeles időben hogyan viszitek sétálni babakocsiban a piciket?
Figyelt kérdés
Az én fiam mondjuk már nem olyan pici,egy éves múlt,de a babakocsinknak nem lehet átfordítani a tolókarját. Ha eléggé fúj a szél,hogyan véditek a babát?2015. márc. 2. 11:47
11/13 anonim válasza:
A mienk sem atfordithato. Ahogy az utolso valaszolo irta, olyankor en is huzni szoktam magam utan. Sot, ha nagyon sut a nap szembe, akkor van ugy, hogy egy egesz hosszu utcan huzom.
12/13 anonim válasza:
Én soha nem értettem, amikor valaki minden áron kiakarja vinni minden nap a gyerekét a szabadba. Persze, ez tök jó dolog, de szeles időben minek menni ha nem muszáj? Mi jó időben megyünk ki, tehát télen -10-ben nem megyünk ki, max ha leesett a hó és jó szánkózni. Az elmúlt hetekben bár még hűvös volt, sütött a nap, tök jó volt kint lenni, de ma pl nálunk fúj a szél, beígértem a kisfiamnak reggel hogy kimehet majd az udvarra de annyira elkezdett fújni a szél hogy meggondoltam magam, nem rakom ki ilyen szélben mert egyből csúnya pirosra fújja az arcát és szélben játszani sem olyan jó neki.
13/13 anonim válasza:
Húzod? Miért nem teszel fel akkor napvédőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!