Jogurtot adtok 7,5 hos babátoknak?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 19:07
1/8 anonim 

válasza:

Szerintem várj még vele legalább 2 hetet. A tejtermékek (joghurt, túró, kefir 8 hónapos kortól ajánlottak), nem olyan nagy idő, utána annyit ehet, amennyit csak akar...
2/8 anonim 

válasza:

Már 4 hónaposan kapott,és semmi baja nincs.Nagyon szereti.
3/8 anonim 

válasza:

Én 6 hósan adtam. Nagyon szereti:-))
4/8 anonim 

válasza:

Én csak 8 hónapos korától adtam neki, de gondolom 2 hét +/- nem feltétlen számit.
5/8 anonim 

válasza:

Szerintem először natur joghurttal kezd el.Esetleg keverhetsz bele gyümölcsöt,akár frisset akár bébikaja formájában is.Az én fiam kedvence volt így készítve a barackos joghurt,amit később lehet babapiskótával/keksszel "dúsítani"!
6/8 anonim 

válasza:

Nekem a doktornő azt mondta, hogy ha van allergiája valakinek a családban, akkor ő nem javasolja 1 éves kor előtt, de ha nincs , akkor lehet bátran.
7/8 anonim 

válasza:

Off: milyem joghurttal kezdtetek? Az enyém nem eszi meg a sima Danone natúrt.
8/8 anonim 

válasza:

Én 10 hónaposan adtam neki először és pöttyös lett, pedig senki nem allergiás a családban. Szerencsére csak érzékeny volt rá, nem allergia alakult ki. Legközelebb pedig 13 hónaposan próbálgattam újra és akkor már nem volt semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!