Hány hetes/hónapos kórtól vegyek játékot egy babának?
Babakocsira játékot. Olyat, amit akár autóba is áttudtok tenni (tehát mobil legyen).
Több egyenlőre felesleges, elég majd 2-3 hónapos korában venned csörgő-zörgő játékokat. Előbb úgysem fog tudni velük játszani.
3 hónapos kortól kezdik fogni a dolgokat. A szundikendőt javaslom, nekem szereti. 1x csak azt vettem észre a rácsvédőt,takarót,valamit fognia kellett alváskor,ezért kapott szundikendőt. Még a színes,csörgő zörgő játékokat is szeretik.Ezt a tescoba vettem neki,és ez a kedvence:
a füle zörög,az egyik karja csörög,sok kapaszkodó karikája van,lehet rögzíteni bárhová.
a játszószőnyeget is nagyon szereti még,meg a bébihintát.
csörgőből vettem neki azt a vérdrága nici csörgőt hát nincs oda érte,alig játszik vele, ezzel szemben a pár száz forintos kis napraforgós csörgőt bezzeg,hogy szereti :-) na igen színesebb és jobban csörög :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!