Milyen tanuló asztalkát vagy esetleg más jó játékot ajánlotok egy 8 hónapos kisfiúnak? A kacagj és fejlődj fisher price-ról szeretnék még véleméyeket! Kösziiiiiiii
Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 15:13
1/3 anonim válasza:
Nekünk a fisher price asztalka van és imádja. 13hónapos, és még most is érdekli. Fiaher price járássegítője is van/volt, de azt sosem rendeltetésszerűen használta :) vagyis nem tologatta, de nagyon szereti rajta a játékokat, formabedobót. Szintén fisher price sütifaló bödön is nagyon jó, bár 6hósan kapta, most kezdi értékelni.
Kerti játékok közül ilyen 9hósan kapott kisházat, akkor már kapaszkodva mászkált. Ki sem lehetett szedni belőle.
2/3 anonim válasza:
szerény véleményem szerint nem fontos FP egy noname is megteszi(legalábbis nekem mindkét gyerkőc imádta a sima mezeit)
pl:
3/3 anonim válasza:
2-es vagyok
ja még most látom kértél más játék ajánlást ami jó lehet ekkoa gyerkőcnek!
Nekem mindkét fiam imádta ezt is ez mellett kapaszkodva álltak fel először:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!