Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudok allergiateszet...

Hol tudok allergiateszet csináltatni 20 hós babámnak? Lent

Figyelt kérdés
Ugyanis kb 3 hónapos korában bőrgyógyász mondta, hogy ekcémás,amikor kiszáradt a bőre.. azóta ez elő sem jött, viszont két hete tetőtől talpig pici piros pöttyök jelentek meg rajta, elvittem a gyerekorvosunkhoz, aki aztmondta, biztos szörppel itattam..ezt hagy ne ragozzam.. másik dokinál voltunk, aki azt mondta valami vírusos kiütés, írt fel neki gyógyit, 5 nap alatt jött helyre, viszont két napja megint jelentkeztek a pöttyök, a pocinál és a lábszárnál csúnya kiszáradással, szóval valami allergiára gyanakszom, aminek mindenképp szeretnék utánajárni, mielőtt kérdezitek, semmi új ételt, sem italt, se mosóport, se öblítőt, stb-it nem váltottam
2010. febr. 13. 14:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyszerüen elmész a házi orvoshoz,és kérsz a laborba beutalót.ha tudod indokolni,miért is kell,kötelessége adni.
2010. febr. 13. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!