Nálatok is van úgy, hogy feladtátok, nem pakoltok a baba után és káosz van? Furdal a lelkiismeret.
egy szobában vagyunk a kicsivel. sokmindennek helye sincs.
a baba összedönti, leszedi a szárítót milliószor pakolom újra, kiszedi az eldugott hosszabbítót, milliószor teszem vissza, az iratokat(tb-nek leadandó,meg számlák,vények,stb stb) leveri, gyűri, legutóbb a dvd-t húzta ki a helyéről kábelestől fogva.
ezerszer átrendeztem már a lakást, semmi sehogy nm jó. nem egyszer elegem van és úgy is hagyok mindent. most is vezetékek tetejére minihangfal ráesve, azon a körmös szett, rokoni levelek, maci, textilpelenka és ül a baba a tetején és játszik.
ugye máshol is van ez így..?
Én sem értem, miért kell ezt megengedni. Oké, hogy százszor kell elmondani, de azért nehogy ne tudj már pár fontos papírt meg egy körömollót olyan helyre tenni, ahol nem éri el. Ez nagyon gyenge kifogás.
Nem rendeztem át a lakást a gyerek miatt, mert úgy éreztem, hogy meg kell tanulnia, mit szabad és mit nem. Maradtak a könyvek, nem szedi már le, mert elmondtam ezerszer, hogy nem szabad, és mindig visszatettük együtt. A dvd lejátszó elé ragasztottam szúnyoghálót, nem tud odanyúlni. Nem kell nagy dolgokra gondolni.
Sosem játszott kábelek tetején és rángatta le a hangfalakat.
A rendetlenség nem gond, ha játékokról van szó, nálunk sincs rend, de a "fontos levelek és körömolló" miatt lehet lelkiismeret furdallasod, mert az csak rajtad múlik, hogy elteszed-e, hogy ne érje el Csak van a lakásban egy olyan pont, ahová egy 10 hónapos nem ér fel.
Azért a kupi és a gyerek veszélyeztetése között óriási különbség van.
Mi az hogy eléri a körömollót? Mi az hogy magára tud rántani egy hangfalat?
Persze vannak meglepő és véletlen balesetek, ne de te ezt hagyod, mert eleged van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!