Mit csináljak, ha nem eszik a 4 és fél hónapos kislányunk?
Elképzelhetőnek tartom, hogy jön a foga, mert rág mindent és a kezét is, meg nyáladzik is rendesen. Egyik napról a másikra (azaz tegnap még jól ma már nem) nem akar enni. Az eddigi szokásos adagja tápszerből 160-200 ml alkalmanként. Ma összesen csak 300 ml-t evett, de az is nagyon keservesen szenvedéssel.
Valami ötlet, vagy elmúlik majd, de hát a baj, hogy így nem is alszik ám rendesen.
Ja még valami amitől gyönyörűek a napjaink:
orrszívás: persze nem csak úgy.. sírás, hiszti, befújni a vizes oldatot, kiszívni minden irányból és akkor ha már vége a harcnak miért szörcsög még mindig....
c vitamin: na hát ez olyan savanyú, hogy valami hihetetlen és a gyerek sem eszi csak úgy. nem mondta senki hogy a 10 cseppet hogyan érdemes beadni neki - de már megvan.
orrcsepp: hát az orrcsepp jó dolog csak porszívózás után ugyanott vagyok hogy kezdhetem előről
nurophen szirup: egy injekciós csőhöz hasonló izéből nyomjuk a szájába... hát parádés volt ez is... de meglett...
Amire pipa vagyok csak, hogy a védőnő miért nem tudja ezeket megmutatni, normálisan elmondani lehetőleg előre figyelmeztetve. De jó is lett volna, ha nem hordok ki legalább 2 infarktust lábon amiatt, hogy a gyereknek mi baja lehet... Aztán lehet mi vagyunk a buták, hogy első gyermekünknél nem tudjuk mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!