Aki Tummy Tub-ban fürdetett, mennyi idős korig tudta használni a baba?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 22:56
1/3 anonim válasza:
Most néztem meg mi az egyáltalán. Nem hiszem, hogy sokáig lehet használni, szerintem max.3 hós korig. Olyan fura, hogy így bele kell gyömöszölni a babát! Kényelmes ez nekik? És nem árt a gerincének?
Ha most készülsz ilyet venni, akkor szerintem nem vegyél!
2/3 anonim válasza:
Mi kölcsön kaptuk, de akkor a kislányom már fél éves volt. Újonnan véve elég drága. Van aki dícséri és sokáig használja, mi egyetlen egyszer próbáltuk. Alig bírtuk beletenni a 6 hós kislányunkat, és olyan nehéz volt tartani is benne. Én nem éreztem biztonságosnak, úgyhogy nem is használjuk. Már tere sincs benne a pancsizáshoz. Persze lehet hogy egy újszülött babát megnyugtat, ahogy körülöleli a víz, de szerintem túl sokáig nem lehet hasznáni. Javaslom, hogy mielőtt veszel, próbád ki valakiét. (Vagy vegyél egy vödröt, mert komolyan mondom, az sem különb :))
3/3 anonim válasza:
Nővérem kapott ajándékba. De nem igazán használta, mert mire a köldöke miatt bele lehetett volna tenni, addigra megszokták a kiskádat. Amúgy teljesen olyan mint egy szimpla műanyag vödör a százasból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!