Volt akinek fogyott a babája elhúzódó betegség miatt?
Szia! Nalunk ugyanez a helyzet: ((
Kisfiam 8 honapos, 9.5 kg volt. Kapott egy hugyuti fertozest, amit antibiotikummal kezeltek, persze teljesen felborult a belfloraja. E miatt legalabb egy hetig alig evett vmit. (Adtam melle normafloret, de semmit nem ert)
Aztan mikor ebbol kijott, kibujt az elso foga....megint nem evett semmit,sot a legyengult immunrendszere miatt elkapott egy virusfertozest, piros torok, laz... Mikir ez elmult hasmenese lett. Mondanom sem kell, azota sem eszik; (
Mikor mertem 30 dekat fogyott. Az orvos nem tud mit tenni, szerinte ez egy ilyen idoszak.
Bocs, hogy erdemben nem tudtam valaszolni, de engem is erdekelne ki mit szol hozza.
Meg annyit tudok javasolni, hogy tegnap ota kap biogaia cseppeket, es ma mar legalabb ebedet evett rendesen.
Ugyanez volt nálunk is, csak az én kislányom 11 hónaposan 7,8 kilóról fogyott vissza 7,4-re. Síkideg voltam, hogy az amúgy is irtó vékony babám még fogy, de sajnos ez van, neki a hasa ment és ő is csak cicizni volt hajlandó.
Kisfiad jó súlyban van még így is, hamar vissza fogja szedni amit most leadott, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!