Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hallott már valaki olyanról,...

Hallott már valaki olyanról, hogy elhúzódó, esetleg kezeletlen meghűlés, nátha, feslőlégúti betegség miatt allergiás tünetek legyenek, bőrkiütések?

Figyelt kérdés
Erős bőrkiütések, viszkető foltok miatt kerestem fel bőrgyógyászom, aki azt mondta, keressek fel egy fül-orr gégészt, ha beteg voltam az elmúlt hónapokban, lehet annak a szövődménye. Így van ?
2013. márc. 20. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, hallottam már több esetben is ilyenről. Az egyik ismerősöm gyerekét pont a napokban emiatt utalták be kórházba és a kivizsgáláson azt találták, hogy egy betegség szövődményeként jelentek meg az allergiás reakciónak tűnő kiütések.
2013. márc. 20. 21:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Huhh :( Köszi
2013. márc. 20. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Biológiából vettük, hogy fertőzés után a szervezet néha nem tud mit kezdeni a saját immunrendszerével (nem tudja leállítani a működését) és "normális" ingerekre is heves immunreakcíó a válasz, magyarul allergiás lesz. Sajnos ilyen bármikor lehet az ember élete során, hiszen hány betegséget kapunk el...
2013. márc. 20. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!