Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babának milyen...

10 hónapos babának milyen reggelit lehet adni?

Figyelt kérdés
2008. aug. 23. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tápszerből főzök neki tejbegrízt,és keverek bele neki darált kekszet.De ízesitheted neki fahéjjal,gyümivel, bármit tehetsz bele,amit szeret. Az én fiam imádja,nagyon gyorsan el lehet készíteni,és kiadós.

De ehet már túrót,sajtot,rozskenyeret,natur joghurot. Én még felvágottat nem adtam neki,korainak tartom.

2008. aug. 23. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudom a választ, de én azt hallottam, hogy egy éves korukig a picik nem ehetnek lisztes ételeket (pl. keksz).
2008. aug. 24. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Én babakekszre gondoltam,a Hipp babakekszét nagyon jól lehet reszelni. Boltit nem csak a liszt miatt,hanem azt hiszem a tojás miatt sem ajánlott. Bár a háztartási kekszet még nem néztem,de annak íze sincs nagyon.
2008. aug. 24. 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én bio grízt vagy rizst főzök neki vízben, majd a végén tápszerrel tejessé varázsolom. Alma-fahéj, meggy, körte, barack vagy valília ízesítéssel.
2009. febr. 17. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!