9 hónapos kisfiamnak milyen reggelit adhatok tejpépen kívűl; még csak két foga van alul?
Az én babám 10 hónapos, kb egy hete bújt ki az első fogacskája, de már régóta adok neki kenyeret, darabos ételt. El tudja majzolni, egészen biztos, hogy a tiéd is el tudja!
Reggelik nálunk:
- kis kenyérfalatkák reszeltsajttal (én vajat még nem adok)
- forralok vizet, abba pár kanál könnyen oldódó zabpehely, vagy tönkölypehely (DM-ben kapható), összerottyantom, míg össze nem sűrűsödik, bele egy kávéskanál oliva olaj, és bele almát reszelek.
- túrót villával összetöröm, bele reszelt alma, vagy őszibarack, szilva, banán... ha a gyümölcsöt nem tudom reszelni (pl, őszibarack), akkor aprító gépben összemixelem, és hozzáteszek egy-két kanál natúr kukoricapelyhet is.
- megfőzök egy tojást, kiveszem a sárgáját, natúr joghurttal, reszelt sajttal összekeverem, rákenem kenyérre, és kis falatkákat csípek belőle neki
hirtelen ezek jutottak eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!