Létezne hogy a tejemtől megy a fiam hasa?
Figyelt kérdés
Ma folyamatosan azt figyeltem meg hogy ahogy szopott vagy épp most fejnem kellett mert nem volt hajlandó szopni és amit lefejtem megette,de már kakilt is aminek szép kis hangja volt.Lehet hogy ez a probléma?Nem lenne tápláló a tejem?3 hós a kisfiam.2010. febr. 12. 21:40
1/4 anonim válasza:
Ez nem hasmenés :) Az anyatejben vannak olyan anyagok, amik segítenek az emésztésben. emellett szinte minden kisbaba evés közben vagy közvetlenül utána kakil, ez a normális :) A tejed biztosan tápláló, hiszen kimondottan a Te babádnak készíti a szervezeted, ahhoz, hogy ne legyen megfelelő, neked nagyon-nagyon éhezned kellene, ui. a szervezet még az anya rovására is elveszi a tejbe azt, ami a babának kell :)
2/4 anonim válasza:
Remekül tápláló a tejed, és nincs hasmenése sem. Anyatejes babáknál gyakori a napi 6 széklet is, és az hogy jó híg, mit a víz, az is normális. Jól belakmározik, ettől beindul a bélmozgás, és jön a kaki. Ebben a korban nálunk még az is gyakori volt, hogy szopi közben kakiltak... :o)
Minden rendben!
3/4 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem eszek max. 2-szer egy nap.Egyszerűen nincs időm,és mire észbe kapok már du.1-2 óra is van.És ilyenkor is gyorsan bekapok valami hideg kaját.A húst nem eszem úgyhogy így akkor már lehetséges?
Amúgy köszönöm hogy válaszoltatok!!!
2010. febr. 12. 22:09
4/4 anonim válasza:
szia, mi a helyzet a babáddal, mert az én kisfiam is pont ugyan ezt csinálja ma....
ahogy eszik úgy kakil is, hígabbat, mint szokott, és már az sem volt túl szilárd. :-)
remélem nem lett beteg :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!