Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Teljesen ki vagyok a csöpögő...

Teljesen ki vagyok a csöpögő tejemtől. Hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Éjjel egyfolytában folyik a mellemből a tej. Napközben is csak akkor melltartó betétet hordok, így nem zavar, de éjszaka nem bírom hordani. Nem bírja a bimbóm, bepállik, viszket tőle. Így nincs rajtam semmi. Már gumilepedőn alszom, dupla sima lepedő van alattam és egy több rétegben hajtott törülköző. És mindig tócsa van alattam, vízben azaz tejben alszom. Amúgy folyik mindenhova. Ha háton alszom, akkor meg a takaró szívja be. Elegem van!
2011. ápr. 14. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Próbáld ki hogy puha törölközővel körbetekered magad éjszakára.

Sajnos a melltartóbetéten kívül nem tudok jobbat :( Nem lehet hogy egy másik fajta betétet kellene kipróbálni. Nekem két típus is volt, és teljesen különbözött méretre is,anyagban is.

2011. ápr. 14. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez a tej egy katasztrófális.

4 gyereket szültem,az első három tápszeres volt.A negyediknél viszont ömlik a mellemből.Anyatejleadó voltam múlt péntekig havi szinten 30 litert vittek,pedig már 16 hónapos a kisfiam.Hétvégétől gyógyszert szedek apasztásra,amitől igen rosszul vagyok,de nincs más választásom.

Fejed is????

2011. ápr. 14. 10:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak fejem. De csak napi 3x és így is elég volt a mennyiség a 3 hónapos babámnak. Lassan kezdek hozzátáplálni, mert a tejem mennyisége csökken (stressz). Nem tartom katasztrófának a tápszert. Nem is zavarna, ha lenne még tejem, csak ezt a csöpögést és azt hogy elnyomja a betét, meg viszket... elegem volt. Azt hiszem befejeztem, szépen kezdem apasztani. Ennyi volt.
2011. ápr. 14. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Én az elején topban aludtam, topban behajtogatva textilpelus. Amikor éjjel ébredtem, hogy nagyon át vagyok ázva, átcseréltem a textilpelust (mindig odakészítettem egyet-kettőt az ágy mellé).

Nekem ez volt 3 hónapig, utána már nem kellett kitömnöm magamat éjszakára.

A melltartó betét szerintem nem jó, mert beáztatja csak a mellbimbót :( Én még nappalra sem szerettem a melltartó betétet, csak akkor használtam, ha mentem valahova.

Itthon azt csináltam, hogy kis 20*20 centis textilpelus rongyikákat hajtottam négybe, és azt tettem be a melltartóba. Ha elkezdett folyni a tej, akkor kicseréltem, az ázott pedig ment a mosásba. Így nem áztattam el soha a mellbimbómat.

Vágjál fel textilpelusokat négyfele, szegd körbe, és próbáld ki, tök jó szerintem.

2011. ápr. 14. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is textilpelusos voltam.
2011. ápr. 14. 19:39
 6/6 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Okosat nem tudok írni, csak az együttérzésem tolmácsolnám...

Hasonló helyzetben voltam, de szerencsére csak az első hónapokban. Választhattam nappal is, hogy félmeztelenül vagyok és csöpög, vagy melltartóbetétet hordok és akkor aludttej szagom van meg kényelmetlen..

Ja, és ha a csemete az egyik cicire rácuppant, a másikból úgy megindult a tej, mintha egy csapot megnyitottak volna.

Az első gyereknél kínszenvedés volt, a másodiknál még az első is szopizott, úgyhogy akkor tandemben cuppantak rám, akkor elviselhetőbb lett.

2011. ápr. 15. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!